Lunchboxen bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Een bedrukte lunchbox als relatiegeschenk voor medewerkers is een leuke en praktische manier om uw waardering te tonen voor hun harde werk en inzet. Het is een cadeau dat ze dagelijks kunnen gebruiken en aan uw bedrijf zullen herinneren. Bovendien is het een manier om de band tussen uw bedrijf en de werknemers te versterken. Personaliseer de lunchbox met het bedrijfslogo of een speciaal ontwerp om het nog meer waardevol te maken.

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4

 

Broodtrommel met naam

lunchboxen en broodtrommels bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "er omheen drukken", een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Zeefdrukken behoort ook tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rondzeefdruk. De opdruk maakt van een lunchbox hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Een brooddoos of broodtrommel, ook wel lunchbox genoemd, is een doosje waarin mensen hun lunch meenemen, bijvoorbeeld naar hun werk. Ook scholieren nemen vaak een broodtrommel mee naar school. Brood...daar zit wat in, maar waar zit het brood dan in? In een lunchbox / broodtrommel van goede kwaliteit, en waar het brood goed in verpakt is. Een handig relatiegeschenk voor jong en oud dat gebruikt zal worden.

Lunchbox bedrukken en personaliseren met logo

Door het harde werken is het begrijpelijk dat jouw relaties of werknemers trek krijgen. Ook hiervoor hebben wij een passende gadget! Een bedrukte lunchbox, brooddoos of broodtrommel is een origineel relatiegeschenk dat bij elke lunch gebruikt zal worden. Zo laat jij jouw klanten optimaal genieten van hun welverdiende lunchpauze. Van de klassieke broodtrommel tot lunchboxen, trendy fruitboxen en Foodcontainer (Mepal): wij hebben het allemaal en kunnen het allemaal voor jou bedrukken of het nu alleen een tekst / logo is of full colour.

Bedrukte lunchbox gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Broodtrommels en lunchboxen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een lunchbox of brooddoos bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een lunchbox / broodtrommel een geschikt cadeau!

Broodtrommels of brooddozen met bedrukking

Broodtrommels of brooddozen met bedrukking zie je steeds meer op scholen en in kantines als reden voor het plastic probleem, dus beter voor het milieu. Broodzakken belanden daarentegen als afval op het schoolplein in de vuilnisbak en vervuilen uiteindelijk het milieu. Broodtrommels of lunchboxen zijn containers die niet alleen erg praktisch zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Broodtrommels worden heel vaak gebruikt als relatiegeschenk. In de broodtrommels of lunchboxen kunnen niet alleen de klassieke boterhammen vervoerd worden, maar ook sandwiches en zelfs gesneden fruit.

Waarom bestel jij jouw lunchbox bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 50 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van broodtrommels/lunchboxen. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, tampondruk of een digitale print op jouw lunchbox ?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking. Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk. .

Digitale print Deze technologie print een digital beeld, zoals bijvoorbeeld een foto, direct op het product. De techniek is zeer geschikt voor kleinere oplages, personalisatie en bijvoorbeeld prototypes. Digitaal printen maakt een korte doorlooptijd mogelijk.

Bestel nu jouw lunchbox als relatiegeschenk

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw lunchbox of broodtrommel bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie lunchboxen/broodtrommels.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in lunchboxen / broodtrommels bedrukken sinds 1972