Stylus pennen bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Stylus pennen bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde Stylus pennen, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Stylus pennen bedrukken vanaf 500 stuks. De touchscreen pen wordt ook wel stylus genoemd. Een Stylus touchscreen pen en balpen in één! Altijd handig en door zijn strakke design liggen deze erg lekker in de hand ! Met deze touchpen schrijf je net zo makkelijk op een stuk papier als op je i-pad.

Kies je voor een stylus pen dan straal je innovatie uit! Natuurlijk kunnen de touchscreen pennen bedrukt of gegraveerd worden, en zo meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf uit te dragen. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan en vergelijk ons maar...:-. De opdruk van jullie logo maakt van de Stylus pennen hét relatiegeschenk voor komend jaar!Stylus pennen bedrukken en personaliseren met logo

Bedrukte stylus pennen als relatiegeschenk? Wij vinden het een top idee! Stylus pennen zijn namelijk perfecte relatiegeschenken voor elke relatie! Op de stylus pen kunt je namelijk jouw logo of tekst laten bedrukken. De klant zal zich telkens weer beseffen van wie zij de styluspen of touchscreen pen heeft gekregen. Het mooie aan stylus pennen is, dat het perfecte reclame dragers zijn. Iedereen kan namelijk een touchscreen pen gebruiken, waarom zou dat er niet een van jouw zijn!?

Touchscreen pennen met opdruk

Vraag jij je ook wel eens af: "Wat is het nut van een touchscreen pen?". Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen wel een apparaat met touchscreen. Heel gemakkelijk, ook alleen wel een beetje vervelend omdat een telefoon vaak onder de vingerafdrukken zit. Daarnaast kan een vingervlekken gebruikt worden om een wachtwoord van een telefoon te achterhalen. En dat wil je natuurlijk niet!. Daarom zijn de stylus pennen ook handig wanneer er snel even iets genoteerd moet worden omdat er ook een pen in zit. De styluspen is dus niet meer weg te denken!

Voordelen van een stylus pen:
Voorkom typfouten door de dunne stylus
Je tablet of smartphone is ook met handschoenen aan goed te bedienen
Nauwkeurige en zeer precieze bediening
Geschikt voor mensen met grotere handen / vingers of lange nagels
Met het rubberen tip blijft je beeldscherm altijd schoon

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw stylus pen bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Stylus pennen bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in stylus pennen bedrukken sinds 1972