Vrije tijd & Sport geschenken bedrukken

Ook in vorm blijven met bedrukte vrije tijd en sport relatiegeschenken? Hieronder vind je een ruim assortiment van strandartikelen, stappentellers en sportartikelen. Beweging en sport wordt zowel door jong en oud gedaan, zorg op deze manier dat jouw relaties in vorm te blijven door ze een sportief relatiegeschenk te geven, die bij hen past en jouw naamsbekendheid gelinkt wordt met gezondheid en sport.Vrije tijd en sport geschenken bedrukken en personaliseren met logo

Of het nu gaat om sportevenement, wandelen, vakantie of andere buitenactiviteiten - met onze bedrukte vrijetijdsgeschenken zijn jouw medewerkers en klanten altijd in actie en maak ze blij. Met jouw logo erop ben jij ook na het werk nog aanwezig met promotionele vrijetijdsgeschenken. Het is dus de moeite waard om een kijkje te nemen en verras je relaties en medewerkers met een sportief geschenk!

Bedrukte vrije tijd en sport geschenken, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Ook de sportschool thuis voor jouw medewerkers! Met deze vrije tijd en sport items gepersonaliseerd met logo kan het. Met deze 4 cadeaus helpen je om thuis, in het park of waar je maar wilt te trainen. Compact, licht van gewicht en van topkwaliteit, allemaal verpakt in een individueel beschermhoesjes. Ideaal om iedereen weer in vorm te krijgen na een luie zomervakantie en fit de wintermaanden in te gaan!