Memoblokken bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Memoblokken bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde memoblokjes, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Verras daarom juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde memoblok als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Memoblokken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Zeefdrukken behoort ook tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken. De opdruk maakt van een memoblokje hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel.Om iemand aan iets te herinneren, kun je gebruik maken van memoblaadjes ook wel een memoblok genoemd. Het zijn opvallende velletjes met een lijmrandje, zodat je deze kunt plakken op je bureau of koelkast om je ter herinneren aan je afspraak of dat het eten klaar staat. Memoblaadjes zijn handig wanneer er kleine notities gemaakt moeten worden, en zijn vaak geel van kleur, maar ook andere felle kleuren zijn er in de memoblokjes te vinden, laat daarom je memoboekjes bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van de memoblokken hét relatiegeschenk voor komend jaar. Memoblokken bedrukken we met een zeef- of tampondruk, afhankelijk van jouw logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. Maar ook een blinddruk is een veelgebruikte druktechniek. De opdruk maakt van een memoblok een relatiegeschenk om te noteren. Ook al op zoek naar een passend Kerstgeschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een memoblok gepersonaliseerd met logo?

Bedrukte memoblokje als relatiegeschenk

Een memo is een kort briefje, geschreven om iemand aan iets te herinneren. In veel gevallen wordt een dergelijk briefje geschreven om de schrijver zelf aan iets te herinneren. Een memo boekje,  een kubushouder, sticky notes met bedrukking, zomaar een greep uit onze collectie “memoblokjes”. Zo wordt er zeker niks meer vergeten! Wij van DéBlé zijn van mening dat een memoblok een goedkoop en functioneel relatiegeschenk is.

Memoblokken laten bedrukken met logo

Er zijn bloks bij waarvan elk blaadje te bedrukken is zodat jouw relatie altijd en overal de gegevens bij de hand heeft van jouw bedrijf. Uiteraard kan alles met logo en in jouw eigen huisstijl gedrukt worden, zo maak je van een onmisbaar artikel iets heel persoonlijks!. Memoblokken worden bedrukt met een zeefdruk, hiermee kun je helemaal rondom bedrukken, dus voldoende ruimte voor jouw informatie.

Meest voorkomende memoblokjes:
Notitieblok
Sticky notes
Kubusblok
Kubus/pennen houder
Memoboekje eco

Waarom bestel jij jouw memoblok bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van memoblokken. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, doming of een tampondruk op jouw memoblok?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Doming is een techniek waarbij een 3D-versie van het drukbeeld - een logo, bijvoorbeeld - wordt gemaakt door middel van een halfronde vorm (een 'dome' oftewel koepel) onder de opdruk. Een vulling van epoxyhars zorgt ervoor dat de koepelvormige verhoging met daarop de opdruk vormvast uithardt.

3D-effect
Bestand tegen verwering en beschadiging
Alleen mogelijk op vlakke oppervlakken
Geschikt voor platte oppervlakken die zijn gemaakt met een verlaagd gedeelte voor de bolle sticker.
Toepasbaar op plastic, papier, hout en metalen.
CMYK-kleuren

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw memoblok bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Memoblokken bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie memoblokken.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in memoblokken bedrukken sinds 1972