Glazen bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Glazen bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerd glaswerk, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Glazen en karaf zijn populair om weg te geven. Een bedrukte glas of karaf is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hieronder vind je allerlei verschillende soorten glazen en karaf in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van glazen en karaf, neem dan gerust contact met ons op! Glazen bedrukken kan al vanaf 90 stuks. De opdruk van jullie logo maakt van de glazen & meer hét relatiegeschenk voor komende jaar.

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4


Glazen bedrukken als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Glazen en karaf zijn nu weer helemaal populair om weg te geven. Een bedrukte glas is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten glazen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een glas of karaf neem dan gerust contact met ons op!

Gepersonaliseerde glazen, relatiegeschenk

Glazen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een glas of karaf bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een glas of karaf een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw glazen bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Glazen en karaf bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie glazen & meer.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in glazen bedrukken sinds 1972