Sjaal en handschoenen bedrukken met uw logo

Sjaal en handschoenen borduren? We helpen je graag verder met functionele geborduurde Sjaal en handschoenen die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Sjaal en handschoenen bedrukken met logo? Sjaal en handschoenen bedrukken of borduren, dit is onder andere afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren. Een sjaal en handschoen zijn leuke items om weg te geven in de winter, maar natuurlijk ook in de zomer! Met een frisse bedrukking of een mooie borduring van jouw logo valt je zeker op, en jouw klanten zullen, zeker in de winter, hier gebruik van maken! Dus verras jouw relaties met een sjaal en handschoen als relatiegeschenk. 

De opdruk van jullie logo maakt van een sjaal en handschoenen hét relatiegeschenk voor het komende jaar!Bedrukte sjaal en handschoenen als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Sjaal en handschoenen bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sjaal en handschoenen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte sjaal en handschoen is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten sjaal en handschoen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een sjaal en handschoen neem dan gerust contact met ons op!

Sjaal en handschoenen laten bedrukken met logo

Sjaal en handschoenen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een sjaal en handschoen bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een sjaal en handschoen een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw sjaal en handschoen bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Sjaal en handschoenen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!