Sportartikelen bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Sportartikelen bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde sportartikelen die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Verras daarom juist nú, je relaties met een bedrukte sportartikel als relatiegeschenk. Sportartikelen bedrukken met logo? Sportartikelen we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken.

Hoewel iedereen 'weet' wat met sport bedoeld wordt, is het lastig om hiervan een eensluidende definitie te geven. De term evolueert continu om nieuwe activiteiten die men als sport ervaart onder deze noemer te brengen. Een sport kan omschreven worden als een fysieke krachtmeting zoals zwemmen, fysiek spel zoals voetbal of een denkspel zoals schaken dat op reglementaire wijze in competitieverband of recreatief gespeeld kan worden, laat daarom je sportartikel bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van een sportartikel hét sportieve relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4


Bedrukte sportartikelen als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Sportartikelen bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sportartikelen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte sportartikel is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten sportartikelen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een sportartikel neem dan gerust contact met ons op!

Sportartikelen bedrukken en personaliseren met logo

Sportartikelen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een sportartikel bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een sportartikel een geschikt cadeau! Speciaal voor beurzen en evenementen.

Bestel nu jouw sportartikel als relatiegeschenk
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw sportartikel bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Sportartikelen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een sportartikel met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in sportartikelen bedrukken sinds 1972