Bad & Wellness bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Bad & wellness geschenken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde bad & wellness geschenk, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk!  Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....

Bad & Wellness geschenken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde bad & wellness geschenk als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Bad & Wellness geschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een bad & wellness geschenk gepersonaliseerd met logo! Met de heerlijke wellness artikelen kun je jouw relaties iedere dag opnieuw laten relaxen en genieten én zo je bedrijfsnaam onder de aandacht brengen. Waardering tonen, motivatie vergroten, het wij-gevoel versterken. Er zijn volop redenen te bedenken om als bedrijf een origineel geschenk te geven vooral in deze tijd. Bedank jouw medewerkers voor hun geweldige inzet of versterk zo de band met jouw belangrijke relaties. Van luxe geschenken tot kleine en goedkope bad & wellness geschenken. De opdruk van jullie logo maakt van de bad & wellness geschenken hét relatiegeschenk voor komend jaar. Bad & wellness geschenken bedrukken we door middel van een tampondruk en leverbaar vanaf 100 stuks.

Bedrukte bad & wellness geschenken als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bad & wellness geschenken zijn populair om weg te geven. Een bedrukte bad & wellness geschenk is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten bad & wellness geschenken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van bad & wellness geschenken neem dan gerust contact met ons op!

Bad & wellness geschenken laten bedrukken met logo

Bad & wellness geschenken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een bad & wellness geschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een bad & wellness geschenk een geschikt cadeau. Bad & wellness geschenken kunnen wij evt. ook borduren met jouw logo, maakt het net iets luxer!

Meest voorkomende artikelen:
Handdoekgeschenkset
Hot & cold pack.
Badjassen ( zowel voor de dames als heren )
Badsets

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw bad & wellness geschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen..... Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een bad & wellness geschenk met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in bad & wellness geschenken bedrukken sinds 1972