RFID Relatiegeschenk bedrukken

RFID Relatiegeschenk bedrukken, gepersonaliseerde RFID relatiegeschenk hét veiligste relatiegeschenk. Koop een gepersonaliseerde RFID geschenk als relatiegeschenk….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit..... RFID Relatiegeschenk bedrukken met logo? Verras daarom juist nú je relaties met een gepersonaliseerde RFID relatiegeschenk als relatiegeschenk, deze bedrukken wij in elke gewenste pms drukkleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp.

RFID relatiegeschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "er omheen drukken", een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. De opdruk maakt van een RFID relatiegeschenk hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Wees creatief: geef een origineel relatiegeschenk. Ken je dat gevoel...je bent op zoek naar een RFID relatiegeschenk maar kunt niet kiezen? Nou je bent beslist niet de enigste, want in de wereld van relatiegeschenken ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Een RFID geschenk wordt veel gebruikt en dus een waardevol relatiegeschenk. Ook al op zoek naar een passend Kerstgeschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een RFID relatiegeschenk gepersonaliseerd met logo!Bedrukte RFID geschenken als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! RFID geschenken bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. RFID geschenken zijn populair om weg te geven. Een bedrukte RFID geschenk is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten RFID geschenken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een RFID geschenk neem dan gerust contact met ons op!

RFID geschenken bedrukken en personaliseren met logo

RFID geschenken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een RFID geschenk bedrukt en gepersonaliseerd met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een RFID geschenk een geschikt cadeau!

RFID-beschermingsartikelen bedrukt met logo

Als promotieartikelen kunnen de RFID geschenken zeer goed worden bedrukt en gebruikt. De anti-skimming kaarthouders lossen een actueel probleem op en bieden daarom een grote meerwaarde in het dagelijks leven. Bovendien bieden RFID-kaarthouders nog meer voordelen dan promotieartikelen. Een kaarthouder of portemonnee gebruiken die RFID-diefstal voorkomt, is een waterdichte oplossing tegen skimming. Deze kaarthouders en portemonnees blokkeren de straling waardoor het voor iedereen onmogelijk wordt om via RFID toegang te krijgen tot de gegevens op jouw kaart.

Wat is RFID?
RFID staat voor de afkorting:" Radio Frequency IDentification " het verwijst naar een kleine chip en een antenne voor kleine elektronische apparaten (Zoals jouw creditcard). De kaart moet gescand worden voor het ophalen van de identificerende informatie.
Preventie: voorkom het onrechtmatig bemachtigen of kopiëren van gegevens van “Smart” cards uitgegeven door banken, overheden en andere instellingen.
Extra bescherming: de RFID kaarthouder biedt een extrabescherming, en beschermt tegen toegang door NFC uitgeruste smartphones.
E-field technologie: deze kaart onttrekt energie uit NFC / RFID-scanners en creëert direct een elektronisch veld waardoor alle 13,56 Mhz-kaarten onzichtbaar zijn voor de scanner.

Waarom bestel jij jouw RFID geschenken bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van RFID geschenken. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Digitale transfer, tampondruk of een laser gravering op jouw RFID relatiegeschenk?

Digitale transfer het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht.

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Laser gravering bij deze techniek wordt een laserstraal gebruikt om tekst, logo’s of tekeningen te graveren op de oppervlakte van een object. Meestal wordt het gebruikt op metaal, maar het geeft ook uitstekende resultaten op hout of plastic.

Maak de RFID geschenken een uniek cadeau!

Met een full colour sleeve geef je de RFID geschenken net even iets meer uitstraling.

Full colour sleeve verpakking:
Wij kunnen een aantal RFID beschermingsartikelen, uit ons assortiment, jouw eigen cadeau van te maken d.m.v. een sleeve. Deze wordt full colour bedrukt. Op deze wijze, creëer jij zo jouw eigen unieke verpakking. Maak van jouw relatiegeschenk een origineel cadeau! De verpakking maakt het pas écht af!


Bestel nu jouw RFID relatiegeschenk
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw RFID geschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie RFID beschermingsartikelen/geschenken.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in RFID geschenken bedrukken sinds 1972