Aanstekers bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Aanstekers bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde aanstekers, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Aanstekers bedrukken met logo? Laat nu bij DéBlé je aanstekers bedrukken! Aanstekers bedrukken we meestal met een tampondruk of zeefdruk. De techniek is onder andere afhankelijk van het aantal en het aantal drukkleuren. Aanstekers bedrukken bij 250 stuks (met kleine oplage dus) bedrukken we bijvoorbeeld met een tampondruk. Gaat het om grotere aantallen dan is een zeefdruk vaak de beste druktechniek, laat daarom je aanstekers met jouw logo!Aanstekers bedrukken en personaliseren

Aanstekers bedrukken doen wij al sinds 1972. Aanstekers bedrukken we met een zeefdruk of tampondruk, dit is onder andere afhankelijk van jouw logo en aantal drukkleuren. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor de aansteker met opdruk en vergelijk ons maar. De opdruk van jullie logo maakt van de aanstekers hét relatiegeschenk voor komend jaar!

Bedrukte aanstekers, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Verras nu jouw werknemers en zakenrelaties met een bedrukt aansteker. Bij ons vind je een assortiment aan aanstekers, die het leven een stuk aangenamer kunnen maken! Op zoek naar een iets persoonlijker cadeau? Laat dan jouw aanstekers bedrukken met logo! Bedrukte aanstekers zijn niet alleen leuk om weg te geven maar ook om te krijgen. Het is ook een ideaal relatiegeschenk op evenementen en beurzen. Deze handige gadgets kan iedereen wel gebruiken en je maakt meteen reclame met jouw logo!