Keukengerei bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Keukengerei bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde keuken gerelateerde geschenken, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een keukengerei geschenk gepersonaliseerd met logo? Keukengerei bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken.

Pagina 1 van 6
Pagina 1 van 6


De opdruk van jullie logo maakt van keukengerei hét relatiegeschenk voor komend jaar. Kruidentuintjes, kaasrasp, ijsemmers of kookwekker: hier vind je allerlei leuke huishoudelijke artikelen. Voor feestjes, persoonlijk gebruik of voor keukenprins(ess)en. Want ook thuis denken jouw relaties wel graag eens aan de gulle gever die je bent. Zeker als je zo'n accessoire laat bedrukken. DéBlé: voor relatiegeschenken thuis en daarbuiten!

Bedrukte keukengerei als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Keukengerei bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Keukengerei zijn populair om weg te geven. Een bedrukt keukengerei is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten keukengerei in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een keukengeschenk neem dan gerust contact met ons op!

Keukengerei bedrukken en personaliseren met logo

Keukengerei zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een keukengeschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een keukengerei een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw keukengerei bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Keukengerei bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in keukengerei bedrukken sinds 1972