Zakspiegeltjes bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Zakspiegeltjes bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde zakspiegeltje, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! Verras juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde zakspiegeltje als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Zakspiegeltjes bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel.

Ook op zoek naar een passend relatiegeschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een zakspiegeltje gepersonaliseerd met logo! Zoek je een betaalbaar en leuk relatiegeschenk voor jouw schoonheidssalon? Verras een dame (en wellicht ook heren) met een make-up spiegeltje. Het is zeker geen saai promotieartikel, je moet het kunnen gebruiken en het moet er liefst nog een beetje mooi uit zien ook. Make-up spiegeltjes of is het een zakspiegeltje voldoet aan alle vereisten.Betaalbaar en leverbaar met kleine aantallen, je moet dan denken aan 100 stuks, deze natuurlijk bedrukt met je naam van je kapsalon of schoonheidssalon.....! Zakspiegeltjes bedrukken we in meestal met een zeef- of tampondruk, dit is onder andere afhankelijk van het logo en aantal drukkleuren. Zakspiegeltjes bedrukken kan al vanaf 100 stuks. Laat nu bij DéBlé jouw zakspiegeltjes bedrukken! De opdruk van jullie logo maakt van de zakspiegeltjes hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Bedrukte zakspiegeltjes, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zakspiegeltjes zijn populair om weg te geven. Een bedrukte zakspiegeltje is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten zakspiegeltjes in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een zakspiegeltje neem dan gerust contact met ons op!

Zakspiegeltjes bedrukken en personaliseren met logo

zakspiegeltjes zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een zakspiegeltje bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een zakspiegeltje een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw zakspiegeltje bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een zakspiegeltje met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in zakspiegeltjes bedrukken sinds 1972