Tools bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Tools bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde tools, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk!  Verras je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde multi-tool als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Multi-tools bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks. Tools bedrukken we meestal met een tampondruk of lasergravure, afhankelijk van jouw logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren.

De opdruk van jullie logo maakt van een tool hét relatiegeschenk voor komend seizoen. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een tool zoals een functionele multitool gepersonaliseerd met logo!

Pagina 1 van 4
Pagina 1 van 4


Mannen worden nooit volwassen. In elke zakenman schuilt ergens nog wel een kleine rakker die graag nog eens kattenkwaad zou willen uithalen. Met de hulp van DéBlé, jouw partner in relatiegeschenken, kun je jouw zakenrelatie alvast weer eventjes doen dromen. Dit relatiegeschenk haalt de kleine bengel in al jouw zakenpartners naar boven. Gereedschap / multitools bedrukken wij met een tampondruk of lasergravure, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en de drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een gereedschap / multitool hét relatiegeschenk voor komend jaar. Gereedschap bedrukken met je logo is mogelijk vanaf 25 stuks.

Multitools bedrukt en gepersonaliseerd.

Laat mannen nog eventjes jongen blijven..... en schenk hen dit relatiegeschenk! Multitools bedrukken kunnen we in een paar dagen tijd. Een goede reden om een multitool te bedrukken is, dat jouw relaties je bedrijf langer zal herinneren wanneer het product bedrukt is. Je maakt dus op een relatief “goedkope” manier zeer effectief reclame. Wij leveren verschillende maten en soorten, en kunnen een multitool altijd bedrukken, die perfect aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf en maak zo dit geschenk helemaal compleet.

Bedrukte multitool gepersonaliseerd als relatiegeschenk

Een bedrukte multitool is een zeer geschikt geschenk voor ieder moment van het jaar. Door zijn veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid is een mulitool ook uiterst geschikt voor mensen met twee linker handen. De modellen uit ons assortiment bevatten verschillende functies onder andere een mes, een tang, een schaar, een zaag en een schroevendraaier. Zo hebben jouw relaties altijd alle benodigde gereedschappen bij zich, om zo elke klus te klaren.

Meest voorkomende multitool:
Mini multitool ( handig om mee te nemen op kamp )
Multifunctioneel ( vanaf 6 of meer verschillende gereedschappen )
Hamer multitool ( verschillende functies in hamer vorm )
Multitool met zaklamp

Goed inzetbaar voor:
Bouwmarkten
Reisbureau’s
Outdoor winkels
Recreatiecentrums

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw multitool bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons. Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Multitools bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden! Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een multitool met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in tools bedrukken sinds 1972