Lanyards bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Lanyards bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde Lanyards, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Lanyards bedrukken met logo? Lanyards bedrukken wij door middel van een zeefdruk. De populariteit van bedrukte lanyards zet zich onverminderd voort. Gemakkelijk voor het bevestigen van mobiele telefoons en sleutels. Organiseer je een evenement, beurs of congres dan is het zeker een overweging waard om lanyards te kopen voor jouw bezoekers. Met gemak bevestig je een toegangsbewijs of visitorskaart, aan de bedrukte lanyards. Door keycords of lanyards te kopen en uit te delen verminder je de kans op verlies van toegangspasjes en sleutels. 

De opdruk van jullie logo maakt van de lanyards hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Lanyard bedrukt en personaliseren

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Lanyards bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lanyards zijn populair om weg te geven. Een bedrukte lanyard is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten lanyards in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een lanyard neem dan gerust contact met ons op!

Lanyards laten bedrukken met logo

Lanyards zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een lanyard bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een lanyard een geschikt cadeau! Speciaal voor beurzen en evenementen

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw lanyard bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Lanyards bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!