Caps en zonnebrillen bedrukken

Met voor in de zomer een hippe cap of zonnebril en voor in de winter een lekker warme sjaal of muts. In ons assortiment met handige caps / petjes zit er altijd wat voor jouw bij. Naast een handig relatiegeschenk is het tevens ook nog een modieus relatiegeschenk. Caps bedrukken met logo: een slimme manier om promotie te maken voor uw bedrijf. De relatiegeschenken van DéBlé ziet namelijk niemand over het hoofd. Een cap of zonnebril is natuurlijk een promotieartikel dat vaak gebruikt wordt, vooral wanneer de cap of bril van goede kwaliteit, kun je deze inzetten op evenementen en festivals. Wat is er nu leuker om een groep mensen samen, met jouw bedrukte cap of zonnebril, rond te zien lopen. Opvallend, origineel en niet duur, en ook met kleine oplage leverbaar.



Bedrukte en gepersonaliseerde caps en zonnebrillen

Bedrukte en gepersonaliseerde caps en zonnebrillen voor de lente, zomer, herfst of winter, caps en zonnebrillen zijn voor elk seizoen als relatiegeschenk verkrijgbaar. Kies je voor een cap of zonnebril met een logo, dan loopt het aanbod uiteen van beanies tot caps en fleecemutsen. Wij bedrukken of borduren caps voor elk jaargetijde. Kies, afhankelijk van het seizoen, een geschikt hoofddeksel en gebruik caps en zonnebrillen als relatiegeschenk!

Caps en zonnebrillen bedrukken en personaliseren met logo

Met gepersonaliseerde caps en zonnebrillen verhoog jij zo jouw merk om goed zichtbaar te zijn met trendy mutsen of zonnebrillen bij relaties en medewerkers, als extra onderdeel bij bedrijfskleding of bij verschillende sportclubs.