COB lampen bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

COB lampen bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde lampjes, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....

COB lampen bedrukken? Verras juist nú.....je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde COB lamp als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. COB lampen bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel.

Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een COB lamp gepersonaliseerd met logo! De opdruk maakt van een COB lamp hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel.Geef licht aan deze duistere dagen. COB lampen bedrukken met logo? Voor jouw klanten en relaties is een bedrukt COB lamp natuurlijk altijd handig, deze kunnen ze thuis gebruiken maar ook voor onderweg. Het zal in ieder geval altijd van pas komen. Zo toon je ook aan dat je niet wilt dat hen iets overkomt, dit is zeer zeker goed voor jouw naamsbekendheid. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, vraag een vrijblijvende offerte aan! COB lampen bedrukken wij door middel van een tampondruk.

COB lampen bedrukt en gepersonaliseerd

COB (Chips On Board) is een nieuwe revolutionaire techniek die het traditionele LED licht de komende jaren zal vervangen. Bij COB worden meerdere kleine lichtchips op een platte gele strip geplaatst met vele voordelen, waaronder: COB heeft één stabiele lichtbron en genereert daarmee een hogere kwaliteit lichtbundel dan LED, dat diverse kleine lichtbronnen gebruikt en COB gaat efficiënt om met energietoevoer, wat resulteert in een langere levensduur van het product.

Lichtbronnen:
Gloeilamp: Elektriciteit warmt draad op en die licht op vanwege warmte.
Halogeen: Elektriciteit warmt draad op en die licht op vanwege warmte.
Fluorescerende lamp: Gas dat opwarmt straalt licht uit.
LED: light-emitting diode. De LED's zelf zijn kleine lichtbronnen die door beweging van elektronen via een halfgeleidermateriaal verlicht raken.

Licht intensiteit eenheden:
Lumen (lm): de helderheid van de lichtbron.
Lux: de intensiteit van het licht op een oppervlak gemeten op een afstand van 1 meter.

Bedrukte COB lampen als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat dan niet te veel geld kost, dan ben je bij DeBle.com aan het juiste adres. COB lampen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte COB lamp is een uitstekende blikvanger voor je bedrijf! In ons assortiment vind je allerlei verschillende soorten COB lampen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de gewenste opdruk van jouw huisstijl van je logo!

COB lampen laten bedrukken met logo

COB lampen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een COB lamp bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een COB lamp een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw COB lamp bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. COB lampen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een COB lamp met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in COB lampen bedrukken sinds 1972