Peper en zoutmolens bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd.

Peper en zoutmolens bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú in 2021 je relaties met een bedrukte peper en zoutmolen als relatiegeschenk. Peper en zoutmolens bedrukken met logo? Peper- en zoutmolens bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. De opdruk van jullie logo maakt van een peper & zoutmolens hét relatiegeschenk voor het komende seizoen. Peper- en zoutmolens zijn onmisbaar in de keuken. Je brengt gerechten ermee op smaak en geeft ze net dat beetje extra. Daarnaast zijn er tegenwoordig zulke mooie en luxe molens verkrijgbaar dat men ze graag op het aanrecht willen hebben staan, waardoor ze meer een statussymbool zijn dan een gewone keukenaccessoire. Wij hebben een aanbod van verschillende peper- en zoutmolens: bij elkaar passende molens in een mooie cadeauverpakking, laat daarom je peper & zoutmolens met jouw logo!Bedrukte peper- en zoutmolens als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Peper- en zoutmolens bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Peper- en zoutmolens zijn populair om weg te geven. Een bedrukt peper- en zoutmolen is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten peper- en zoutmolens in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een peper- en zoutmolen neem dan gerust contact met ons op!

Peper- en zoutmolens laten bedrukken met logo

Peper- en zoutmolens zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een peper- en zoutmolen bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een peper- en zoutmolen een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw peper- en zoutmolen bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Peper- en zoutmolens bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!