Sporttassen bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Sporttassen bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde sporttassen, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Sporttassen bedrukken? Verras juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde sporttas als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Ook al op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een sporttas gepersonaliseerd met logo! Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Sporttassen bedrukken wij door middel van een een zeefdruk. Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte sporttassen, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Met een sporttas kun je verschillende kanten op. Bij sportverenigingen ziet het natuurlijk professioneel uit wanneer de teams allemaal met dezelfde sporttas rondlopen. Door ons assortiment is het mogelijk om een tas uit te zoeken in de kleuren van de club en met bedrukking van het logo zullen de teams overal herkend worden. Sporttas bedrukken met jouw logo? Als er één veelzijdige tas is dan is het wel de sporttas. Voor voetbal, tennis, badminton en ga zo maar door is een bedrukte sporttas een welkom relatiegeschenk. Sporttassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeef- of transferdruk, afhankelijk van het logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een sporttas hét relatiegeschenk voor komend jaar. Sporttassen bedrukken kan bij ons al vanaf 50 stuks.

Sporttassen bedrukken en kopen

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Sporttassen bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Sporttassen zijn natuurlijk niet alleen voor sportclubs te gebruiken. Deze tas wordt steeds vaker als relatiegeschenk gebruikt. Het grote voordeel van een sporttas is de ruime inhoud. Doordat je relaties veel kwijt kunnen in deze tas, zal een sporttas ook vaak privé worden gebruikt om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie of voor een andere activiteit waar jouw relaties wat meer bagage voor nodig hebben.

Meest voorkomende modellen:

Weekend /sporttas ( ruim hoofdvak, verstelbare schouderband )
Duffeltas ( rond model, permanente, verstelbare schouderband )
Exclusief grote sporttas ( merk Slagenzer, met 2 zijvakken )
Trolley weekendtas ( handig met gevoerde handvat, met wieltjes ).

Sporttassen bedrukken en personaliseren met logo

Wij van DéBlé zijn van mening dat je het nooit fout kunt doen wanneer jij je relaties verrast met een sporttas met logo, ze zullen deze tas veel gebruiken en met een mooie subtiele bedrukking geef je hiermee hét perfecte relatiegeschenk! Elke sporttas met jouw logo geeft een toegevoegde waarde voor het relatiegeschenk. De uitstraling zal mooi zijn, je pikt overal waar de tas te zien is nog wat reclame mee en je relaties zullen nooit vergeten van wie ze deze handige sporttas hebben gekregen. Wij kunnen de sporttassen op verschillende manieren bedrukken, vraag naar mogelijkheden.

Meest voorkomende materiaal:

PP Non Woven ( sterk, duurzaam, biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht )
600D polyester ( zeer sterk, mooie uitstraling )
300D polyester ( sterk, mooie uitstraling )
PVC vrij (milieuvriendelijk, licht van gewicht en duurzaam )
1680D polyester ( extra sterk, mooie uitstraling )

Waarom bestel jij jouw sporttassen bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 50 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van sporttassen. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, digitale transfer of een borduring op jouw sporttas?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Digitale transfer het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht.

Borduren deze technologie benadrukt het logo met elegantie: het logo wordt geborduurd op de oppervlakte van het object. De borduring kan toegepast worden op vlakke oppervlakten (zoals kleding) en onregelmatige oppervlakten (zoals caps, rugtassen, sport/reistassen, etc.).

Bestel nu jouw sporttas als relatiegeschenk

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw sporttas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie sporttassen.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in sporttassen bedrukken sinds 1972