Schrijfmappen bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Schrijfmappen bedrukken met logo, hét gepersonaliseerd relatiegeschenk voor elke vergadering. Geef een passend relatiegeschenk, Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Schrijfmappen bedrukken? Verras je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde schrijfmap als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp.

Schrijfmappen bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Blinddruk is een druktechniek waarbij het ontwerp door middel van een cliché in de map wordt geperst. Onder hoge druk en met warmte wordt het ontwerp in het materiaal geperst. Hierdoor ontstaat een verdieping, en geeft een chique uitstraling op het relatiegeschenk. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een schrijfmap gepersonaliseerd met logo?

De opdruk maakt van een schrijfmap hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Schrijfmappen kunnen van belang zijn voor iedereen. Zakenmensen en scholieren hechten namelijk veel waarde aan een schrijfmap. Hierin zullen ze namelijk alle belangrijke notities op kunnen schrijven. Zij zullen het dan ook zeer zeker waarderen wanneer jij een schrijfmap als relatiegeschenk of promotieartikel geeft. Wij van DéBlé zijn daarom van mening dat een schrijfmap een waardevol en functioneel relatiegeschenk zal zijn. Schrijfmap bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks. Documentenmappen bedrukken we meestal met een zeefdruk of blinddruk, afhankelijk van jouw logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een schrijfmap hét relatiegeschenk voor komend jaar. Maar ook een lasergravure of een blinddruk bestaat tot de mogelijkheden bij sommige mappen.

Schrijfmappen bedrukt en gepersonaliseerd met logo

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Schrijfmappen laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Wie gebruikt de schrijfmap nou niet, of je map nu op kantoor of voor het noteren van je wekelijkse boodschappen gebruikt, zelfs voor het netjes bij elkaar houden van diverse briefjes en aantekeningen is de schrijfmap zeer geschikt. Een bedrukte schrijfmap is er meestal in het formaat A4 of A5, en uitgerust met een notitie blok om alles te kunnen noteren wat je goed wilt bewaren. Natuurlijk is er ook een plekje voor je balpen ( evt. bedrukt met een logo), zodat je die altijd bij de hand hebt.

Schrijfmappen laten bedrukken met logo

Wij van DéBlé zijn van mening dat een schrijfmap een waardevol en functioneel relatiegeschenk zal zijn. Met een gepersonaliseerde lederen schrijfmap met rits of een ringband map geeft je een prefect personeelsgeschenk weg. Met de juiste bedrukking kan dit zorgen voor meer naamsbekendheid en de juiste uitstraling.  Er zijn verschillende mogelijkheden om een schrijfmap te laten bedrukken, dit is wel afhankelijk van het materiaal. Je kunt je wellicht voorstellen dat een kunststof map niet geschikt is een blinddruk, het plastic zal smelten.

De meest gebruikte technieken zijn: zeefdruk, transferdruk, tampondruk, foliedruk en de blinddruk (ook wel hot-stamping of debossing genoemd). Welke techniek voor jouw logo het beste is kun je dus het beste even overleggen met ons :-).

Meest voorkomende mappen:
A4 mappen.
A5 mappen.
Leren schrijfmappen.
Luxe schrijfmappen.
Met rits of zonder rits.
Schrijfmappen met ringband.


Onze 4 aanbevelingen:
Ebony A5 portfolio: Portfolio A5 formaat met pennenlus, documentvakken en notitieblok met 20 pagina's gelinieerd papier. Pen en accessoires niet inbegrepen. Kunstleer.
Heritage A4 portfolio met rits: De Swiss Peak Heritage collectie wordt gekenmerkt door moderne elegantie. Met luxe Italiaanse PU-omslag en stevige zilveren rits. Binnenkant met een tablet- / telefoonstandaard, gadgethouders, vakjes voor visitekaartjes, vakjes voor notities en papier. Met A4 notitieblok.
Nova KC6856: Schrijfmap van A5 formaat met contrasterende stiksels, inclusief 120 vel gelinieerd papier en een metalen pen. PU materiaal. Zwarte inkt.
Harvard Leren A4 portfolio met rits: Exclusief ontworpen portfolio met ritssluiting, pennenlus, documentvakken en notitieblok met 20 pagina's gelinieerd papier. Geleverd in Avenue geschenkverpakking. Accessoires niet inbegrepen. Splitleer.

Waarom bestel jij jouw documentenmappen bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met al 50 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van een portfolio of documentenmappen. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, tampondruk of een transferdruk op jouw schrijfmap?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Schrijfmap of portfolio met logo

Het is ook mogelijk om een schrijfmap of portfolio te voorzien van een bedrukking. Wel moet je hiermee uitkijken… Een portfolio moet (naar onze mening) een zakelijke uitstraling hebben, en zal niet in de smaak vallen wanneer er een groot gekleurd logo op komt te staan. Klein en subtiel de bedrukking is vaak al voldoende. Want jouw relatie vergeet je toch niet meer, nadat ze een schrijfmap van jouw hebben gekregen! Heb je een schrijfmap of portfolio gezien op onze website en dat voldoet aan jouw wensen en budget? Dan wil je natuurlijk ook een voorbeeld zien van de schrijfmap of portfolio met logo. Die maken wij je dan ook graag. Digitaal, weliswaar. In de vorm van een digitaal drukvoorbeeld. Spreekt alles je aan, dan kunnen de schrijfmappen of portfolio gedrukt worden met jouw logo.

Schrijfmap met opdruk

Een schrijfmap met opdruk is een echt zakelijk relatiegeschenk en zal door de zakenman en zakenvrouw als een nuttige premium worden gezien. Er zijn natuurlijk ook relatiegeschenken die jouw zakenrelaties privé zullen gebruiken, maar met een luxe schrijfmap heb je een relatiegeschenk dat in de businesswereld een ideaal is. Zo zal je bij een vergadering of meeting opvallen dat iedereen een schrijfmap bij zich heeft. Al is het voor wat notities of om een heel plan uit te schrijven, een opbergmap is handig en ziet ook nog eens professioneel uit! Houd de spullen van jouw relaties netjes op orde en verras ze met een bedrukte schrijfmap als relatiegeschenk. Al die aantekeningen die gedurende de week worden gemaakt, na een tijdje wordt dit natuurlijk onoverzichtelijk. Je hebt daar een verslag van, wat aantekeningen van die vergadering, niet gek dat er soms wat spullen verloren gaan. Voorkom dit probleem bij jouw relaties door ze te verrassen met een bedrukte schrijfmap en zorg ervoor dat alle spullen makkelijk genoteerd of opgeborgen kunnen worden in de opbergmap.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw schrijfmap of portfolio bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Documentenmappen bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie schrijfmappen / portfolio.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in portfolio en schrijfmap met opdruk sinds 1972