Serveerplanken gegraveerd met eigen logo of tekst als relatiegeschenk

Serveerplanken of tapasplanken graveren met logo, tekst of foto? Verras nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde serveerplank of borrelplank  als relatiegeschenk, geef een bruikbaar geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Geef een passend geschenk….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit, dus duurzaam.....

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Serveerplanken gepersonaliseerd met gegraveerd logo

Wij bieden verschillende houten serveerplanken aan, zoals bijvoorbeeld met beuken, elzen, acacia, olijvenhout en eiken.
Elzen serveerplanken:
met de elzen schorsplank haal je een ware eye-catcher in huis. De plank heeft door zijn robuuste uiterlijk en natuurlijke eigenschappen alles om een natuurlijke, unieke presentatie te creëren. De serveerplank is gemaakt van een snede uit een boom. Om deze reden is iedere serveerplank uniek in zijn vorm en formaat.
Beuken serveerplanken:
beukenhout is een natuurproduct, afkomstig uit de Europa. Elke plank van beukenhout wordt behandeld, waardoor het minder snel kromtrekt door vocht of temperatuurwisselingen in de keuken. Beukenhout geschikt om op te snijden en te serveren.
Acacia serveerplanken:
acaciahout is een natuurproduct, afkomstig uit Europa. Elke plank van acacia wordt behandeld, waardoor het minder snel kromtrekt door vocht of temperatuurwisselingen in de keuken. Acaciahout is geschikt om op te snijden en te serveren.
Olijfhout serveerplanken:
olijfhout is een van de hardste houtsoorten van de wereld. Hierdoor zal de serveerplank niet snel beschadigen als je erop snijdt en gaat die dus heel lang mee. Bovendien is olijfhout oliehoudend hout, hierdoor zullen etensresten en bacteriën minder snel in het hout trekken. De olijfhouten serveerplank is ideaal om steaks op te serveren. Dé perfecte steakplank!
Eiken serveerplanken:
eikenhout is de meest gebruikte houtsoort voor planken om op te snijden, bijvoorbeeld vleeswaren. Zacht genoeg voor de snijvlakken van messen en voldoende hard om lang mee te gaan. Het is ook goed bestand tegen de kartels van een broodmes, waardoor de snede van een mes niet beschadigd raakt.

Bestel nu jouw serveerplanken als relatiegeschenk

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw serveerplank/borrelplank bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals serveerplank met gravure.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in serveerplanken personaliseren met gravure sinds 1972