Trolleys bedrukken met logo als relatiegeschenk

Op zoek naar een kerstgeschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een handige trolley met jouw logo? Trolleys bedrukken met logo? Wij drukken trolleys in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van uw logo. Relaties zullen de bedrukte trolley goed kunnen gebruiken, wanneer zij op reis gaan of langs belangrijke klanten moeten is een trolley met zakelijke spullen daarin toch van belang. Een trolley is een reiskoffer met wieltjes en een telescopisch hengsel, dus heel handig voor op vakantie! Een leuk relatiegeschenk voor de reisbureaus en reisorganisaties! Geef jouw klanten een trolley als ze een vakantie hebben geboekt.....Trolleys bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een trolley hét relatiegeschenk voor komend jaar. Trolley bedrukken is al mogelijk vanaf 10 stuks en deze zijn natuurlijk altijd leuk om te krijgen, ze kunnen namelijk voor vele doeleinden gebruikt worden.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Bedrukte trolleys en koffers

Handig wanneer je veel onder weg bent naar klanten maar ook erg handig wanneer je op reis gaat. In een trolley kun je namelijk meer kwijt dan dat de meeste mensen denken! Wanneer jij een trolley laat bedrukken zal je deze ook makkelijker herkennen, er zijn waarschijnlijk weinig mensen die dezelfde bedrukte trolley hebben als jouw. Dat maakt een trolley leuk om weg te geven als relatiegeschenk.

Trolleys zijn onder andere geschikt voor:
Reisbureaus, kado bij het boeken van vakantie.
Als eindejaarsgeschenk voor medewerkers en/of klanten.
Vertegenwoordigers die zo makkelijk hun collectie mee kunnen nemen.
Trolley zijn mee te nemen als handbagage in het vliegtuig, let wel op de afmeting :-).

Trolley laten bedrukken met logo

Voor bijna elk doeleinden is er wel een tas te vinden. Voor de sporters is er een sporttas en voor de mensen die graag reizen of graag een weekendje weg gaan is er de reistas. Laten we de zakelijke mensen onder ons niet vergeten zij hebben ook een tas nodig voor hun werk, wat dacht u van: aktetassen en/of laptoptassen. En laten we de tassen voor overdag niet vergeten zoals een bedrukte schoudertas of boodschappentas? Wij van DéBlé zijn van mening dat het leuk is om jouw zakenrelaties te verassen met een bedrukte tas, zo denken de zakelijke relaties onder ons nog vaak aan jouw terug!

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw trolley bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Trolleys bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.