Kleurpotloden bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Kleurpotloden bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde kleurpotloden, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Kleurpotloden bedrukken? Kleurpotloden bedrukken bij DeBle en je verrast en maakt een persoonlijk relatiegeschenk! Ruime keuze in kleurpotloden van diverse materialen, soorten en maten. Sommige kleurpotlodensets kunnen ook direct op de potloden worden gedrukt, maar ook op de verpakking. Wij bedrukken jouw relatiegeschenken goedkoop, snel en betrouwbaar!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Kleurpotloden bedrukken en personaliseren met logo

Bijna geen enkele huishouden mist ze: kleurpotloden. Niet alleen kinderen houden ervan om kleurrijke tekeningen te maken. Kleurboeken voor volwassenen zijn ook erg populair en zijn een erkende methode om stress te verminderen. Of het nu grote of kleine kunstenaars zijn, kleurpotloden zijn een weggevertje dat door iedereen wordt toegejuicht. Wij bieden je verschillende kleurpotloden aan als relatiegeschenk en hun individuele bedrukking.

Bedrukte kleurpotloden, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

De kleurpotloden bedrukt met een logo mogen nog wel als schoolspullen gebruikt worden. Deze relatiegeschenken zijn echter vooral populair in basisscholen, waar het geld schaars is. Daarbij maakt het niet uit dat kleurpotloden duidelijk relatiegeschenken zijn die een bedrijf eerder had laten bedrukken met zijn logo. De kleurpotloden als promotiemateriaal zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen en ook in verschillende maten wat betreft de kleurpotloden zelf.