Reistassen bedrukken met logo als relatiegeschenk

Op zoek naar een kerstgeschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een trendy reistas met jouw logo? Reistassen bedrukken met logo? Wij drukken reistassen in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van uw logo. Reistassen zullen jouw zakenrelaties altijd gebruiken, vooral wanneer ze op reis gaan. Er zijn altijd nog wat kleine extra bagage die mee moet, en vaak is dit te weinig om in een grote trolley te doen, dan is een reistas natuurlijk het ideale relatiegeschenk. Voorzie jouw relaties van dit gemak door ze te verrassen met een reistas als relatiegeschenk, bedrukt met jouw logo voor wat extra reclame. Wil je in de zomer zichtbaar zijn, geef dan nu een tas om te reizen. Reistassen bedrukken kan vanaf 6 werkdagen. Reistassen bedrukken kunnen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van de drukkleuren in uw logo. Reistassen bedrukken kunnen we vanaf 6 werkdagen. De opdruk van jullie logo maakt van een reistas hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

Bedrukte reistas als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Reistassen bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Voor bijna elk doeleinden is er wel een tas te vinden. Voor de sporters is er een sporttas en voor de mensen die graag reizen of graag een weekendje weg gaan is er de reistas. Wij van DéBlé zijn van mening dat het leuk is om jouw relaties te verassen met een bedrukte reistas, zo denken de relaties nog vaak aan jouw terug! Wij hebben voor u verschillende soorten en maten reistassen. Vind bij ons jouw reistas met opdruk, ideaal voor een korte en lange vakantie. Voor een weekendje weg kunnen wij je ook mooie weekendtassen aanbieden.

Reistassen laten bedrukken met logo

Een reistas kan iedereen wel gebruiken zo ook jouw relaties. Leuk voor een weekendje weg maar ook handig voor als je op zakenreis moet. je zult een bedrukte reistas dan ook altijd herkennen wanneer je deze van de bagageband moet pakken. Een bedrukte reistas is dus niet alleen leuk om te krijgen maar ook nog eens erg handig! Wil je meer informatie over het bedrukken van een reistas of over een ander dergelijk artikel? Neem dan gerust contact met ons op!

Meest voorkomende modellen:
Weekendtassen ( groot, veel opberg mogelijkheden )
Duffeltas ( rond model, permanente, verstelbare schouderband )
Exclusief reistas ( Elevate, lichtgewicht en van 75D diamond polyester )
Reistassen set ( verschillende maten, passen in elkaar ).

Meest voorkomende materiaal:
PP Non Woven ( sterk, duurzaam, biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar, lichtgewicht )
600D polyester ( zeer sterk, mooie uitstraling )
300D polyester ( sterk, mooie uitstraling )
PVC vrij (milieuvriendelijk, licht van gewicht en duurzaam )
1680D polyester ( extra sterk, mooie uitstraling )

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw reistas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Reistassen bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.