Strandtassen bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

U bent geïnteresseerd in bedrukte strandtassen. Natuurlijk kunnen wij  u helpen bij het vinden van de perfecte bedrukte strandtassen voor uw medewerkers en relaties! Om u de beste aanbevelingen te kunnen geven, zouden we graag wat meer informatie willen hebben over uw voorkeuren en vereisten.

  1. Wat is uw budget per tas?
  2. Hoeveel tassen heeft u nodig?
  3. Heeft u een specifieke deadline voor wanneer de tassen klaar moeten zijn?
  4. Heeft u een voorkeur voor het materiaal van de tas? Bijvoorbeeld katoen, jute, canvas of iets anders?
  5. Heeft u een voorkeur voor de kleur van de tas?
  6. Heeft u een specifiek ontwerp dat u op de tas wilt laten drukken? Zo ja, kunt u dit ontwerp delen?
  7. Moeten de tassen bepaalde afmetingen hebben?
  8. Heeft u nog andere specifieke vereisten waaraan de tassen moeten voldoen?

Met deze informatie kan ik u beter adviseren over de verschillende opties die beschikbaar zijn en de meest geschikte bedrukte strandtassen voor uw bedrijf aanbevelen.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

 

Wij van DéBlé zijn verheugd want.... de zomer staat weer voor de deur! De winterjassen en de dikke truien mogen weer de kast in en we halen de korte broeken en de T-shirts er weer uit. Het wordt weer tijd dat we mogen genieten van de zon en dat betekend dat we weer lekker naar het strand mogen. Tegenwoordig kun je er niet meer omheen, zonder strandtas beteken je niks op het strand dus waarom geen hippe plunjezak voor het strand?

Wanneer we naar het strand gaan hebben we diverse dingen nodig zoals een handdoek, strandbal, tennisset, eten en drinken. Maar ook deze spullen moet je ergens in kwijt kunnen. Wij hebben een ruime keuze uit diverse hippe strandtassen. Want een dagje strand doe je natuurlijk met een leuke strandtas erbij!

Strandtassen bedrukken en kopen

Laat nu de zomer er aan komt een strandtas bedrukken, voor uw zakenrelaties! Deze zal zeer zeker gebruikt worden wanneer het zonnetje weer tevoorschijn komt. In een grote ruime tas zoals een strandtas moeten veel spullen kunnen, want voor een gezellige dag aan het strand heeft u aan een handdoek en een zwembroek niet genoeg! Verras uw zakenrelaties daarom nu met een bedrukte strandtas en zorg dat u in de zomer niet vergeten wordt!

Lekker op het strand liggen om uit te rusten. Of het nu in Nederland is of ergens in het buitenland, overal zullen de stranden vollopen. Er zullen diverse spullen mee moeten naar het strand zoals een badhanddoek, een koeltas met eten en drinken, zonnebril etc. Daarvoor is een bedrukte strandtas natuurlijk perfect! Wij van DéBlé zorgen ervoor dat u de perfecte strandtas vind voor uw zakenrelaties.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Strandtassen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte strandtas is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten strandtassen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een strandtas neem dan gerust contact met ons op!

U heeft zoveel spullen die u mee wilt nemen naar het strand maar u weet niet waar u ze allemaal moet laten. Ja, u kunt de handdoek om uw nek doen en de rest van de spullen in een plastic zak doen. Maar wat wij van DéBlé een beter idee vinden is een strandtas waar alle spullen in mee kunnen.  Zo worden uw spullen niet nat en er komt geen zand bij. Een bedrukte strandtas is daarom ideaal om mee te nemen!

Wanneer u de tassen laat bedrukken met uw logo, tekst of slogan, zorgt u ervoor dat de tas herkenbaar blijft voor iedereen. Ook in de kleuren combinaties van de tas kunt u de huisstijl van uw bedrijf terug laten komen. Zo maakt u op de zonnige stranden nog wat reclame voor uw bedrijf en uw zakenrelaties zullen u tijdens hun welverdiende vakantie ook niet vergeten!

 

Bedrukte strandtassen, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Strandtassen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een strandtas bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een strandtas een geschikt cadeau!

Met een strandtas doe je jouw relaties een groot plezier. De kleine spulletjes van de kinderen, wat te eten en te drinken, een boek of mp3 speler, het moet allemaal mee naar het strand..... Maar hoe maak je dit nu makkelijk? Juist, door jouw relaties te verrassen met een mooie bedrukte strandtas van DéBlé. Hier kunnen alle spullen makkelijk in, en met een bedrukking, pik je op de stranden en op terrasjes ook nog wat reclame mee! Strandtassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een strandtas hét relatiegeschenk voor komende zomer.

 

Tassen laten maken?

Verras uw klanten en relaties met een leuke tas voor het strand, met een strandtas zorgt u er voor dat uw klanten aan uw bedrijf blijven denken. Ook voelt de klant zich hierdoor meer gewaardeerd waardoor ze u zeker niet meer vergeten. Door bijvoorbeeld een strandtas te laten bedrukken met uw eigen logo, tekst of slogan zorgt u er voor dat de klant aan u denkt wanneer hij/zij uw strandtas ziet. Stiekem maakt hij/zij ook reclame, want wanneer diegene met de strandtas over het strand loopt ziet iedereen van wie het is. Dat is mooi meegenomen! 

Wanneer we naar het strand gaan hebben we diverse dingen nodig zoals een handdoek, strandbal, tennisset, eten en drinken. Maar ook deze spullen moet je ergens in kwijt kunnen. Wij hebben een ruime keuze uit diverse hippe strandtassen. Want een dagje strand doe je natuurlijk met een leuke strandtas erbij!

Met een bedrukte strandtas heeft u een relatiegeschenk wat zeker gebruikt zal worden. De grote ruime tassen zijn handig om alle spulletjes in te doen die mee naar het strand moeten, want voor een gezellige dag aan het strand heeft u aan een handdoek en een zwembroek niet genoeg! Verras uw zakenrelaties daarom nu met een bedrukte strandtas en zorg dat u in de zomer niet vergeten wordt!

Strandtassen bedrukken en personaliseren met logo

De zomer breekt aan en veel mensen zullen er toch geregeld op uit trekken om even lekker op het strand uit te rusten. Of het nu in Nederland is of op vakantie, overal zullen de stranden vollopen. Wanneer uw zakenrelaties genieten van een lekker dagje strand, zullen er toch de nodige spulletjes meemoeten. Daarvoor is een bedrukte strandtas natuurlijk ideaal! Wij van DéBlé zorgen ervoor dat u de perfecte strandtas vind voor uw zakenrelaties.

Zonnebrillen, strandlakens, strandspellen, tijdschriften, boeken, MP3-spelers en ga maar door. Dit alles hoort toch bij een geslaagde dag aan het strand. Het is wat lomp om dit allemaal los mee te nemen en dit zomaar in het zand te leggen. Om te voorkomen dat uw spullen nat worden of dat er zand tussen komt, is het ideaal om deze spullen mee te nemen in een bedrukte strandtas!

Wanneer we naar het strand gaan hebben we diverse dingen nodig zoals een handdoek, strandbal, tennisset, eten en drinken. Maar ook deze spullen moet je ergens in kwijt kunnen. Wij hebben een ruime keuze uit diverse hippe strandtassen. Want een dagje strand doe je natuurlijk met een leuke strandtas erbij!

Bestel nu jouw strandtassen als relatiegeschenk

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw strandtas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen......Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een strandtas met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in strandtassen bedrukken sinds 1972