Strandtassen bedrukken met logo

Strandtassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeefdruk of transferdruk, afhankelijk van uw logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een strandtas hét relatiegeschenk voor komende zomer. Met een strandtas doe je jouw relaties een groot plezier. De kleine spulletjes van de kinderen, wat te eten en te drinken, een boek of mp3 speler, het moet allemaal mee naar het strand..... Maar hoe maak je dit nu makkelijk? Juist, door jouw relaties te verrassen met een mooie bedrukte strandtas van DéBlé. Hier kunnen alle spullen makkelijk in, en met een bedrukking, pik je op de stranden en op terrasjes ook nog wat reclame mee!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte strandtassen als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Strandtassen bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Strandtassen zijn populair om weg te geven. Een bedrukte strandtas is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten strandtassen in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een strandtas neem dan gerust contact met ons op!

Strandtassen laten bedrukken met logo

Strandtassen zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een strandtas bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een strandtas een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw tas als relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw strandtas bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Strandtassen bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Strandtassen bedrukken wij vanaf 50 stuks.