Schorten & Ovenwanten bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Schorten & Ovenwanten bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde keuken schorten en ovenwanten, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! 

Schorten & ovenwanten bedrukken? Schorten & ovenwanten bedrukken we door middel van een zeefdruk, het artikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het product kan worden gedrukt. De opdruk van jullie logo maakt van schorten & ovenwanten hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Een kookseminar of kookcursus met jouw werknemers of relaties? Geef een leuk kookgeschenk bedrukt met jouw logo mee als aandenken van een geslaagde dag. Zodat je naam later in de keuken terug te vinden is van jouw relaties.....Want iedereen houdt van lekker eten of van koken, dus is een short of ovenwant een ideaal relatiegeschenk voor elke "kookster", laat daarom je short en ovenwant bedrukken met jouw logo!Bedrukte schorten & ovenwanten als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Schorten & ovenwanten bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Schorten & ovenwanten zijn populair om weg te geven. Een bedrukte schort & ovenwant is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten schorten & ovenwanten in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een schort of ovenwanten neem dan gerust contact met ons op!

Schorten & ovenwanten bedrukken en personaliseren met logo

Schorten & ovenwanten zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een schort of ovenwanten bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een schort & ovenwant een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw schort & ovenwanten bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Schorten & ovenwanten bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in schorten en ovenwanten bedrukken sinds 1972