Moleskine notitieboekjes bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Moleskine notitieboekjes bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde boekjes, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! Verras je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde Moleskine notitieboek als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Deze notitieboeken bedrukken wij in elke gewenste pms drukkleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Moleskine notitieboekjes bedrukken wij door middel van een zeefdruk, dit is een techniek waarbij inkt krachtig door een zeefraam wordt geperst.Oorspronkelijk bestond het zeefraam uit fijn zijden, maar tegenwoordig wordt er nylon gebruikt. Het is een alomvattend proces dat gebruikt wordt op stoffen, metaal, plastic pennen en PU (imitatieleer). Maar ook met een mooie blinddruk, dit is een druktechniek waarbij het ontwerp door middel van een cliché in het relatiegeschenk wordt geperst. Onder hoge druk en met warmte wordt het ontwerp in het materiaal geperst. Hierdoor ontstaat een verdieping, en geeft een chique uitstraling op het relatiegeschenk. Blinddrukken geeft een uniek 3-D effect en subtiele ton-sur-ton uitstraling evt. met zilver of goud afgewerkt. De opdruk maakt van een Moleskine notitieboek hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een Moleskine notitieboek gepersonaliseerd met logo!

Moleskine notitieboek bedrukt en gepersonaliseerd

Het is nu een goed moment om jouw waardering te tonen voor de inzet van jouw personeel tijdens al wekenlang durende lockdown. Na weken van online vergaderingen is het eindelijk weer tijd voor handgeschreven notities. Zeg dank je wel……met een mooi gepersonaliseerd Moleskine notitieboekje! Wanneer je onderweg bent of gewoon thuis aan het werken, en je wilt snel iets noteren, dan is het Moleskine notitieboek de oplossing. Door de mooie uitstraling van deze notebook, en deze kunnen tegen een stootje, heb je altijd een waardevol relatiegeschenk bij de hand. De Moleskine notitieboekjes zijn leverbaar in verschillende afmetingen en soorten, zo hebben de boekjes ronde hoekjes, en in de kleur van het notitieboek de herkenbare elastische sluiting en een keuze uit een soft of hardcover, met stippen, blanco, gelinieerd en geruit papier.

Waarom bestel jij jouw Moleskine notebook bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van een Moleskine notebook. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, hot stamping of blinddruk op jouw Moleskine notitieboek?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking. Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Hot stamping is reliëfdruk met een metallic afwerking, een effect dat bereikt wordt door aanbrenging van een folie laag tussen de reliëfstempel en het te decoreren oppervlak

Blinddruk is een druktechniek waarbij het ontwerp door middel van een cliché in het relatiegeschenk wordt geperst. Onder hoge druk en met warmte wordt het ontwerp in het materiaal geperst. Hierdoor ontstaat een verdieping, en geeft een chique uitstraling op het relatiegeschenk. Blinddrukken geeft een uniek 3-D effect en subtiele ton-sur-ton uitstraling evt. met zilver of goud afgewerkt.

Bestel nu jouw Moleskine notitieboek

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw Moleskine notebook bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een Moleskine notitieboek met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in Moleskine notebook bedrukken sinds 1972