Vul- en potloden bedrukken met uw logo gepersonaliseerd

Potloden bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde potloden, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Wij vinden het een top idee! Vul- en potloden zijn namelijk perfecte relatiegeschenken voor elke relatie! Op de vulpotloden kunt je namelijk jouw logo of tekst laten bedrukken. De klant zal zich telkens weer beseffen van wie zij de vulpotlood of het potlood heeft gekregen. Het mooie aan vulpotloden is, dat het perfecte reclame dragers zijn, voor basisscholen en muziekscholen. Iedereen kan namelijk een potlood of vul pen gebruiken, waarom zou dat er niet een van jouw zijn!? De opdruk van jullie logo maakt van de vul- en potloden hét relatiegeschenk voor komend jaar!Vulpotloden bedrukken en personaliseren met logo

We gebruiken ze allemaal wel eens, vul- en potloden in welke vorm dan ook, bedrukte kleurpotloden of luxe vulpotloden met bedrukking. Zelfs bedrukte vulpotloden in jouw eigen bedrijfskleuren is mogelijk. Tegenwoordig hebben we ook diverse soorten “groene schrijfwaren” wat dacht je van een bedrukte potloodset gemaakt van bamboe, of een potlood gemaakt van gerecycled papier met jouw reclame tekst. Ook de bedrukte houten potlood is niet meer weg te denken in de reclame wereld. De meeste vulpotloden zijn ook nog te bedrukken in meerdere kleuren zodat ze nog beter bij de uitstraling van jouw bedrijf passen.

Bedrukte potloden, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Een vul- en potlood is het universele schrijfgerei voor alle gelegenheden: om te schrijven, schilderen, tekenen, schetsen en het maken van aantekeningen. Ondanks dat er veel digitaal gewerkt wordt, blijven we toch nog steeds met de hand schrijven. Je kan dit feit in jouw voordeel gebruiken: laat ons vul – en potloden bedrukken en gebruiken als promotieartikel. Dit kan een logo zijn, een reclameslogan, jouw website of iets heel anders. Er zijn geen grenzen aan jouw creativiteit hier. Met dit individuele relatiegeschenk geef jij jouw potentiële klanten direct jouw contactgegevens. Dit is een praktische manier om altijd aanwezig te zijn in het dagelijks leven en zo herinnerd te worden. Dit relatiegeschenk heeft een buitengewoon voordeel: de prijs!