Duimstokken bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Duimstokken bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde duimstokken, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je waardevolste geschenk! Deze bedrukken wij in elke gewenste pms drukkleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Duimstokken bedrukken als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Duimstokken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "er omheen drukken", een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. De opdruk maakt van een duimstok hét relatiegeschenk voor het komende seizoen voor jouw relaties of personeel.Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Duimstokken zijn populair om weg te geven. Een bedrukte duimstok/meetlat is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hieronder vind je allerlei verschillende soorten opvouwbare meetlaten in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. De opdruk van jullie logo maakt van een duimstok of meetlat hét relatiegeschenk voor komend jaar. Duimstokken bedrukken met je logo is mogelijk vanaf 100 stuks.

Duimstokken bedrukt en gepersonaliseerd.

Duimstokken laten bedrukken of opvouwbare meetlat: een promotiegeschenk dat voor iedereen geschikt is. Duimstokken zijn een veelgebruikt hulpmiddel op alle gebieden van het leven en zijn daarom goed inzetbaar om jouw naamsbekendheid te vergroten. In de loop van hun lange leven komen duimstokken of een meetlat veel voor: professionele en hobbyisten waarderen de waarde van duimstok - of het nu een opvouwbare meetlat is, klassiek voor het uitvouwen, of als een ruimtebesparend alternatief, een opgerolde meetlint in een stijlvolle behuizing - duimstokken maken promotieartikelen altijd de ronde.

Tampondruk, digitale print of zeefdruk op jouw duimstokken?

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Digitale print deze technologie print een digital beeld, zoals bijvoorbeeld een foto, direct op het product. De techniek is zeer geschikt voor kleinere oplages, personalisatie en bijvoorbeeld prototypes. Digitaal printen maakt een korte doorlooptijd mogelijk.

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Duimstok met reclame

Een duimstok met reclame is onmisbaar in de bouw, het is namelijk een handig relatiegeschenk om even snel iets op te meten. Klein maar fijn….Wil je echt goed voor de dag komen met een bruikbaar geschenk, laat dan een duimstok of vouwmeter bedrukken of personaliseren, op deze manier wordt het echt een persoonlijk geschenk. Wij adviseren je graag naar de mogelijkheden, en maak er een onmetelijke succes van!


Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw duimstok bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Duimstokken/ vouwmeters bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Vragen...Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een duimstok met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in duimstokken/vouwmeters bedrukken sinds 1972