Veiligheidsgeschenk bedrukken met logo

Voor jouw klanten en relaties is een bedrukt veiligheidsgeschenk natuurlijk altijd handig, deze kunnen ze thuis gebruiken maar ook voor onderweg. Het zal in ieder geval altijd van pas komen. Zo toon je ook aan dat je niet wilt dat hen iets overkomt, dit is zeer zeker goed voor jouw naamsbekendheid. Veiligheidsgeschenk bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Veiligheidsgeschenk bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de product heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de geschenken. De opdruk van jullie logo maakt van het veiligheidsgeschenk hét relatiegeschenk voor komend jaar. 

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3


Bedrukte veiligheidsgeschenk als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Veiligheidsgeschenken zijn populair om weg te geven. Een bedrukte veiligheidsgeschenk is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten veiligheidsgeschenken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een veiligheidsgeschenk neem dan gerust contact met ons op!

Veiligheidsgeschenk laten bedrukken met logo

Veiligheidsgeschenken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een veiligheidsgeschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een veiligheidsgeschenk een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw veiligheidsgeschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Veiligheidsgeschenk bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie veiligheidsgeschenken.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in veiligheidsgeschenken bedrukken sinds 1972