Veiligheidsgeschenk bedrukken met logo

Veiligheidsgeschenk bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde veiligheidsgeschenken, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties en medewerkers je waardevolste geschenk!

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Veiligheidsgeschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een veiligheidsgeschenk gepersonaliseerd met logo!

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


De opdruk maakt van een veiligheidsgeschenk hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. Voor jouw klanten en relaties is een bedrukt veiligheidsgeschenk natuurlijk altijd handig, deze kunnen ze thuis gebruiken maar ook voor onderweg. Het zal in ieder geval altijd van pas komen. Zo toon je ook aan dat je niet wilt dat hen iets overkomt, dit is zeer zeker goed voor jouw naamsbekendheid. Veiligheidsgeschenk bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel!

Bedrukte veiligheidsgeschenk als relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Veiligheidsgeschenken zijn populair om weg te geven. Een bedrukte veiligheidsgeschenk is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten veiligheidsgeschenken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een veiligheidsgeschenk neem dan gerust contact met ons op!

Veiligheidsgeschenk laten bedrukken met logo

Veiligheidsgeschenken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een veiligheidsgeschenk bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een veiligheidsgeschenk een geschikt cadeau!

Veiligheidsgeschenken bedrukken en personaliseren met logo

Nu de klok weer terug is gezet en het later licht wordt en eerder donker, is het heel belangrijk om zichtbaar te zijn en gebruik te maken van veiligheidsgeschenken. Wil jij ook, in de donkere maanden, dat jouw relaties of medewerkers gezien worden maar natuurlijk ook de weg zien? Geef ze dan een veiligheidsvest, een lampje of een reflecterende armband zodat ze gezien worden. Op deze manier vallen ze op en is jouw logo in de donkere maanden goed zichtbaar.

Waarom bestel jij jouw veiligheidsgeschenk bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van veiligheidsgeschenken. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor de scherpe online prijs.

Zeefdruk, tampondruk of een transferdruk op jouw veiligheidsgeschenk?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Tampondruk deze methode is de snelste en meest accurate omdat het logo’s met veel kleuren kan bedrukken op meestal onregelmatige ondergronden. Vaak wordt de print afgebeeld op een object bestaande uit plastic of ander hard materiaal, waarop de inkt overgebracht word via een siliconen schijf.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Jouw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw veiligheidsgeschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Veiligheidsgeschenk bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen...Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een veiligheidsgeschenk met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in veiligheidsgeschenken bedrukken sinds 1972