Toilettassen bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd.

Toilettassen bedrukken, hét gepersonaliseerde relatiegeschenk in 2021. Geef een passend gepersonaliseerde toilettas kopen als relatiegeschenk….juist nú zijn relaties je belangrijkste geschenk! Het zal dit jaar meer gewaardeerd worden dan al de jaren daarvoor, dus pak eens groots uit en geef kwaliteit....Toilettassen bedrukken? Verras juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde toilettas als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een toilettas gepersonaliseerd met logo! Toilettassen bedrukken wij door middel van een digitaal transfer, het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht. De opdruk maakt van een toilettas hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Wil je jouw relaties een relatiegeschenk geven wat bruikbaar en functioneel is? Daar kunnen wij je bij helpen. Wat dacht je van een bedrukte toilettas met je logo? Deze gebruikt iedereen wanneer hij/zij weg moet om bijvoorbeeld op zakenreis te gaan of gewoon gebruiken voor op vakantie! DéBlé relatiegeschenk bied je dan ook een ruim assortiment met diverse soorten toilettassen voor hem en voor haar. Of dit nu een moderne toilettas is of een retro toilettas wij hebben wat je zoekt. Voor kapsalons, schoonheids- en pedicuresalons is dit een zeer geschikt relatiegeschenk! Toilettassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeef- of transferdruk, dit is afhankelijk van de drukkleuren in het logo. De opdruk van jullie logo maakt van een toilettas hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Toilettassen bedrukken en kopen.

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Toilettassen bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Met een bedrukte toilettas als relatiegeschenk geef je een promotieartikel wat door jouw zakenrelaties veel gebruikt zal worden. Een toilettas is voor vele doeleinden nuttig want je relaties zullen geregeld een paar daagjes weggaan. Het is dan natuurlijk handig als alle toiletspullen netjes in de tas zitten, in een bedrukte toilettas van jouw bedrijf! Op vakantie zullen toch de nodige spullen mee moeten, zoals een tandenborstel, tandpasta, een borstel, douche gel, shampoo, crèmepjes, make-up en gel. Dit kan natuurlijk niet allemaal los in de tas, maar een vakantieartikel is hiervoor uitermate geschikt. Verras nu jouw relaties of medewerkers daarom nu met een bedrukte toilettas als relatiegeschenk!

Welk toilettas (als relatiegeschenk) past het beste bij jouw?
Voor in het vliegtuig: een goedgekeurde reisset, verpakt in een aparte polybag.
Toilettas PVC vrij: gemaakt van 600D polyester of van natuurlijk en duurzame canvas.
Luxe toilettas: bedrukt of geborduurd met naam of logo ( gepersonaliseerd ).

Toilettassen laten bedrukken met logo

Voor jouw relaties die in de zomer graag op een camping zitten, is een toilettas een perfect zomergeschenk / vakantieartikel. Er wordt dagelijks naar de gezamenlijke douche gelopen en om dan de douchespullen allemaal los mee te dragen is natuurlijk heel onhandig. Hiervoor is een toilettas met bedrukking ook ideaal! De bedrukking van jouw logo, tekst of slogan zorgt er ook voor dat er op de zonnige campings nog wat reclame wordt meegepikt! Een toilettas is een origineel relatiegeschenk wat door jouw medewerkers / relaties zeker gewaardeerd zal worden. Voor alle uitstapjes, weekendjes weg en vakanties zal een toilettas gebruikt worden, voor hem en voor haar vind je bij DéBlé de geschikte toilettas.

Zeefdruk, digitale transfer, borduren of een transferdruk op jouw toilettas?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Jouw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het transferpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Borduren deze technologie benadrukt het logo met elegantie: het logo wordt geborduurd op de oppervlakte van het object. De borduring kan toegepast worden op vlakke oppervlakten (zoals kleding) en onregelmatige oppervlakten (zoals caps, rugtassen, tassen, etc.).

Digitale transfer op een plotter wordt het logo gedrukt op een speciale rol papier (witte basis en lijm zijn al op het papier gedrukt door de fabrikant). Een snijder zal de gewenste vorm uitsnijden en door middel van een hittepers wordt de overdracht aangebracht op het item (net als bij normaal transfer printen).

Bestel nu jouw toilettassen als relatiegeschenk
Bij DéBlë vinden we persoonlijke service heel erg belangrijk. Daarom zijn wij op verschillende manieren bereikbaar: via telefoon, e-mail en chat! Je krijgt bij ons altijd een snel antwoord op al jouw vragen. Wil je een toilettas laten bedrukken met logo, maar weet je niet welke toilettas het beste bij jouw past? Wij helpen je graag bij het uitzoeken. Neem dan snel contact op en laat vandaag nog toilettassen bedrukken bij DéBlë en vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een toilettas met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in toilettassen bedrukken sinds 1972