Toilettassen bedrukken met logo als relatiegeschenk

Toilettassen bedrukken met logo? Wij drukken toilettassen in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van uw logo. Wil je jouw relaties een relatiegeschenk geven wat bruikbaar en functioneel is? Daar kunnen wij je bij helpen. Wat dacht je van een bedrukte toilettas met je logo? Deze gebruikt iedereen wanneer hij/zij weg moet om bijvoorbeeld op zakenreis te gaan of gewoon gebruiken voor op vakantie! DéBlé relatiegeschenk bied je dan ook een ruim assortiment met diverse soorten toilettassen voor hem en voor haar. Of dit nu een moderne toilettas is of een retro toilettas wij hebben wat je zoekt. Voor kapsalons, schoonheids- en pedicuresalons is dit een zeer geschikt relatiegeschenk! Toilettassen bedrukken we in meeste gevallen met een zeef- of transferdruk, dit is afhankelijk van de drukkleuren in het logo. De opdruk van jullie logo maakt van een toilettas hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bedrukte toilettassen als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel! Toilettassen bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Met een bedrukte toilettas als relatiegeschenk geef je een promotieartikel wat door jouw zakenrelaties veel gebruikt zal worden. Een toilettas is voor vele doeleinden nuttig want je relaties zullen geregeld een paar daagjes weggaan. Het is dan natuurlijk handig als alle toiletspullen netjes in de tas zitten, in een bedrukte toilettas van jouw bedrijf! Op vakantie zullen toch de nodige spullen mee moeten, zoals een tandenborstel, tandpasta, een borstel, douche gel, shampoo, crèmepjes, make-up en gel. Dit kan natuurlijk niet allemaal los in de tas, maar een toilettas is hiervoor uitermate geschikt. Verras nu jouw zakenrelaties daarom nu met een bedrukte toilettas als relatiegeschenk!

Toilettassen laten bedrukken met logo

Voor jouw relaties die in de zomer graag op een camping zitten, is een toilettas een perfect zomergeschenk. Er wordt dagelijks naar de gezamenlijke douche gelopen en om dan de douchespullen allemaal los mee te dragen is natuurlijk heel onhandig. Hiervoor is een toilettas met bedrukking ook ideaal! De bedrukking van jouw logo, tekst of slogan zorgt er ook voor dat er op de zonnige campings nog wat reclame wordt meegepikt! Een toilettas is een origineel relatiegeschenk wat door jouw medewerkers / relaties zeker gewaardeerd zal worden. Voor alle uitstapjes, weekendjes weg en vakanties zal een toilettas gebruikt worden, voor hem en voor haar vind je bij DéBlé de geschikte toilettas.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bij DéBlë vinden we persoonlijke service heel erg belangrijk. Daarom zijn wij op verschillende manieren bereikbaar: via telefoon, e-mail en chat! Je krijgt bij ons altijd een snel antwoord op al jouw vragen. Wil je een toilettas laten bedrukken met logo, maar weet je niet welke toilettas het beste bij jouw past? Wij helpen je graag bij het uitzoeken. Neem dan snel contact op en laat vandaag nog toilettassen bedrukken bij DéBlë en vraag naar jouw mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje met je vragen naar info@deble.com.