EHBO geschenken bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

EHBO geschenken bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde EHBO geschenken, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

EHBO geschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "er omheen drukken", een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. De opdruk maakt van een EHBO geschenk hét relatiegeschenk voor het komende tijd voor jouw relaties of personeel. EHBO geschenken bedrukken met je logo is mogelijk vanaf 50 stuks.Zoek je dringend een origineel en bruikbaar relatiegeschenk? Wat dacht je van DéBlé’s EHBO geschenken? Altijd handig als er eerste hulp nodig is! Een branddeken of gewoon een normale verbanddoos: DéBlé is jouw Eerste Hulp Bij Relatiegeschenken. We doen het niet met een ambulance met loeiende sirenes maar wel met ultrasnelle service! Voor jouw klanten en relaties is een EHBO geschenk natuurlijk altijd handig, deze kunnen ze thuis gebruiken maar ook op het werk. Hij zal in ieder geval altijd van pas komen. Zo help je niet alleen jouw klanten en relaties maar ook de mensen die geholpen kunnen worden door middel van deze verbanddoos. Zo toon je ook aan dat je niet wilt dat hen iets overkomt, dit is zeer zeker goed voor jouw imago. De opdruk van jullie logo maakt van de EHBO geschenken hét relatiegeschenk voor komend jaar!

EHBO geschenken bedrukken en personaliseren met logo

AU! Help! Een ongelukje zit in een klein hoekje. Verwacht het onverwachte en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent, wanneer iemand onverhoopt slachtoffer wordt van een klein ongelukje. Onze EHBO artikelen zorgen ervoor dat kleine wondjes zo weer verholpen zijn. Wil je helemaal goed voor de dag komen, kies dan voor de eerste hulp koffie mok, deze mok is goed gevuld met bijvoorbeeld, pleisters, verband, pincet. Laat je verrassen met onze EHBO relatiegeschenken die niet alleen nuttig zijn als je ze nodig hebt maar die ook er bovendien heel verrassend uit zien, zodat je ook nog eens iets heel moois weggeeft. Geef nu jouw relaties daarom nu een bedrukte EHBO geschenken als relatiegeschenk!

Bedrukte EHBO geschenken, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Alle EHBO items kunnen voorzien worden van een logo, zodat je zelfs bij nood gezien wordt. Al onze EHBO geschenken zijn goedgekeurd, vergeet echter niet dat als er iets ernstigs aan de hand is, dat je dan altijd 112 moet bellen. Een EHBO setje bevat producten om dagelijkse ongelukjes snel en verantwoord te behandelen en te verzorgen. Ook is het verplicht om een eerste hulp setje in de auto te hebben. Wanneer je een dagje uit gaat, vooral voor buitenactiviteiten, zijn eerste hulp setjes een must-have in jouw rugzak/tas. Wil je een EHBO geschenk laten bedrukken met logo, maar weet je niet welke EHBO relatiegeschenk het beste bij jouw past? Wij helpen je graag bij het uitzoeken.

Meest gekochte EHBO geschenken
EHBO kit ( 6- delig t/m 46 delig )
EHBO blusdeken ( handig voor in de keuken of slaapkamer )
EHBO reissetjes ( handig om mee te nemen op vakantie of dagje uit )
Pleisterdoosjes ( altijd een pleister bij de hand voor kleine snijwondjes )

Waarom bestel jij jouw EHBO geschenk bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van EHBO geschenken. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor de scherpe online prijs.

Zeefdruk, transferdruk of een digitale transfer op jouw EHBO geschenk?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Digitale transfer Het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht.

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw EHBO geschenk bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. EHBO geschenken bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Vragen...Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een EHBO geschenk met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in EHBO geschenken bedrukken sinds 1972