DéBlé

Impact Aware™ 285 g/m² canvas etui ongeverfd P820.77

vanaf
€2,66
adviesprijs €2,66 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P820.770

Etui canvas ongeverfd Impact Aware™

Een klassieke Impact AWARE™ 285 g/m² etui van gerecycled canvas voor al je benodigdheden. Bewaar je werkbenodigdheden in één compartiment. Met AWARE™ tracer die het echte gebruik van gerecyclede materialen valideert. Het gerecyclede canvas is ongeverfd en gebruikt in zijn ruwe vorm, zonder chemicaliën van verven of bleken. Elke etui bespaart gemiddeld 275 liter water. 2% van de opbrengst van elk verkocht Aware™-product wordt gedoneerd aan Water.org.
Materiaal: gerecycled katoen
Afmeting: 17 x 26 x 1 cm
Verpakking: polybag en bulk
Druktechniek (meest gekozen): zeefdruk transfer
Drukpositie (meest gekozen): artikel voorzijde
Drukformaat: 180 x 100 mm

Bedrukte etuiskunnen een geweldig presentje zijn voor medewerkers en klanten. Ze zijn nuttig en kunnen vaak gebruikt worden, waardoor jouw merk blijvend zichtbaar is. U kunt kiezen voor een reisformaat toilettas of een grotere tas voor thuisgebruik, afhankelijk van de voorkeur van de ontvanger. U kunt ook kiezen voor verschillende materialen, zoals leer of polyester, en de toilettas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Deze kleine attentie kan een grote impact hebben en helpen om uw relaties te versterken.

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecycled canvas, wat minder energie kost. Het vermindert afval en draagt bij aan het milieu.

Bekijk het hele overzicht van "Kantoorartikelen bedrukken"