Rolmaten bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Een bedrukte rolmaat kan een bruikbaar en waardevol relatiegeschenk zijn voor elke klusser. Een rolmaat is een veelgebruikt hulpmiddel voor het meten van afstanden en afmetingen, en het is iets wat de meeste klussers vaak gebruiken. Door een bedrukte rolmaat te geven als relatiegeschenk, toont u uw waardering voor hun harde werk en geeft u hen tegelijkertijd een nuttig hulpmiddel. Bedrukte rolmaten zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, en u kunt kiezen voor een die past bij de stijl van uw bedrijf. Er zijn ook verschillende opties voor het bedrukken van rolmaten, zoals tampondruk of zeefdruk, maar het meeste gebruikte (en ook mooiste is toch een doming.

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3

 

Rolmaten bedrukt en gepersonaliseerd

Denk eens aan een rolmaat gepersonaliseerd met logo! Hoe hou jij 1,5 meter afstand op de werkvloer.....? Dus wanneer je jouw klussende zakenrelatie verrast met een mooie bedrukte rolmaat, ben je er van verzekerd dat dit ook gebruikt zal worden. Wil je het helemaal compleet maken? Laat een rolmaat personaliseren met je bedrijfsnaam en bedrukken met jouw logo. En er zal telkens weer een blik op jouw firmanaam worden geworpen tijdens het klussen. Rolmaten worden bedrukken met een zeef- of tampondruk, maar ook een full-colour doming zijn bij sommige mogelijk, afhankelijk van het ontwerp van jouw logo.

Rolmaten bedrukken kopen

Rolmaten laten bedrukken kan al vanaf 50 stuks. De rolmaat is dé topper voor in de bouw. Want elke bouwvakker heeft er wel één in zijn gereedschapskist liggen. Dus verras jouw medewerkers of relaties met een rolmaat met logo, en op deze manier breng je bedrijf weer onder de aandacht.... Wij willen je graag helpen met het uitzoeken van de juiste rolmaat. Er zijn verschillende lengtes en modellen te krijgen, 2, 3, en 5 meter. Maar ook duimstokken, in diverse lengtes. Rolbandmaat is een functioneel en leuke gadget om weg te geven op beurzen of open huis in een goodiebag.


Welke rolmaten worden het meest verkocht bij jullie als relatiegeschenk?

5 meter (40%)
3 meter (30%)
8 meter (20%)
1 meter (10%)

Rolmaten bedrukt voor welke doelgroep?
Rolmaten of meetlinten bedrukt met logo – het perfecte reclamemedium voor:
Handel & Industrie
Dakdekkers
Bouwers
Metselaars
Timmermannen
Vloerleggers

Bedrukte rolmaten als relatiegeschenk

Geen enkele bouwvakker kan zonder een rolmaat! Een goede manier om jouw naamsbekendheid in deze branche te vergroten is dan ook met een bedrukte rolmaat met eigen tekst. Zo kunnen jouw relaties hun werk beter te doen, dit is namelijk de beste manier om een goede naam op te bouwen. Laat je rolbandmaat nu bedrukken met jouw logo, tekst of bedrijfsnaam en zo wordt bij elke meting aan je gedacht. Even snel de maat een tafel opmeten of een plank af zagen? Dat kan met een rolmaat of meetlint. Dit is een zeer praktisch relatiegeschenk dat in ieder huishouden thuis hoort. De kans dat de ontvangers van de rolmaat erg blij zijn met jouw relatiegeschenk is dan ook groot. Dankzij een gunstige prijs per rolmaat kun je deze uitdelen als promotiemateriaal op een evenement of ervoor zorgen dat je een nieuwe doelgroep kunt aanspreken. Uiteraard kunnen we zowel rolmaten als een duimstok of vouwmeter voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam.

Maak van de rolmaat een uniek cadeau!
Een full colour sleeve geeft de rolmaat net even iets meer uitstraling.

Full colour sleeve verpakking:
Wij kunnen een aantal rolmaten uit ons assortiment jouw eigen cadeau van te maken d.m.v. een sleeve. Deze wordt full colour bedrukt. Op deze wijze, creëer jij zo jouw eigen unieke verpakking. Maak van jouw relatiegeschenk een origineel cadeau! De verpakking maakt het pas écht af!

 

Maak van de rolmaat een uniek cadeau!

Rolmaten met logo

Zonder geschikte rolmaten gaat niets goed op de bouwplaats. En ook het gemiddelde huishouden heeft af en toe iets te meten. Geef daarom een rolmaat met logo weg voor een geweldige reclame-effect. Een relatiegeschenk dat reclame garandeert voor de komende jaren. Rolmaten en meetlinten zijn al goedkoop om te kopen en kunnen worden ingezet voor een weggeefactie en als aanvulling op beurzen of promotionele evenementen. Experts zeggen dat relatiegeschenken geschikt moeten zijn voor dagelijks gebruik en handig in gebruik. Als je een rolmaat laat bedrukken en weggeeft als een promotieartikel, gaat het bereik van jouw naamsbekendheid veel verder dan de lengte van het meetlint, omdat de mogelijke ontvangers groot is. Tenslotte mag een rolmaat niet ontbreken in een huishouden of gereedschapskist. Zelfs degenen die een goed gevoel voor verhoudingen, moeten van tijd tot tijd meten. Uiterlijk zal een rolmaat met logo en de millimeterschaal precies goed zijn.

 

Rolmaat bedrukken

Succes is meetbaar - met jouw persoonlijke rolmaat slaagt elke bouwproject. Dus ook professionele vakmensen zijn goed uitgerust. Een echte blikvanger op elke bouwplaats. De grote naamsbekendheid kan niet met rolmaat worden gemeten, maar met al het andere! Daarom geloven we in het feit dat een bedrukking op rolmaten altijd werkt! Omdat het logo wordt gedrukt op de rolmaat of met een full colour doming vaak wordt gebruikt in het dagelijks leven, meet het herhaaldelijk reclame en wordt het onbewust waargenomen. Maar ook met een gepersonaliseerde full colour sleeve, geeft net die extra uitstraling, aan de rolmaat die jouw klanten of werknemers ontvangen. Maak jouw rolmaat extra persoonlijk door een specifieke tekst of logo op de sleeve te plaatsen. Op deze wijze wordt het geefmoment en het relatiegeschenk om nooit te vergeten.

Waarom bestel jij jouw rolmaten bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van rolmaten. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, doming, tampondruk of een transferdruk op jouw rolmaat?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Doming is een techniek waarbij diverse materialen, veelal zelfklevend, van een glasheldere coating worden voorzien. Tijdens het doming proces zorgt een druppelvormige harsachtige laag (epoxyhars) voor een 3-D lenseffect en geeft het tevens diepte en helderheid aan kleuren.

Tampondruk deze methode is de snelste en meest accurate omdat het logo’s met veel kleuren kan bedrukken op meestal onregelmatige ondergronden. Vaak wordt de print afgebeeld op een object bestaande uit plastic of ander hard materiaal, waarop de inkt overgebracht word via een siliconen schijf.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Gepersonaliseeerde rolmaat

Een aantal van de rolmaten kunnen gepersonaliseerd worden met een hoes/sleeve in eigen ontwerp. Het is een eenvoudig proces dat een product tot een uniek promotioneel cadeau kan maken. En omdat er op de sleeve/hoes meer ruimte is dan op het product zelf, past er meer op dan alleen logo: een bedrijfsboodschap, een persoonlijk woord..... Dus veel mogelijkheden om deze optie optimaal te gebruiken! Wij geven graag advies wat er mogelijk is, dat zo de rolmaten of meetlinten hét persoonlijke relatiegeschenk voor jouw klanten of relaties wordt.


Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw rolmaat of vouwmeter bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen...Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een rolmaat met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in rolmaten bedrukken sinds 1972