Manicure sets bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Manicure sets bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde manicure setjes, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk!  Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde manicure set als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Manicure sets bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel.

Ook op zoek naar een passend relatiegeschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een manicure set gepersonaliseerd met logo! Goede verzorgde nagels en handen dat wil toch iedereen, dus ook jouw relaties of het nu een man of vrouw is. Het verzorgen van het lichaam is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, dus is een manicure setje het relatiegeschenk om jouw relaties er verzorgd eruit laten zien. Manicuresetjes zijn uitermate geschikt om uit te delen tijdens beurzen, evenementen, en opening van een schoonheidssalon.Elke vrouw kan ze gebruiken, zowel jong als oud, maar natuurlijk voor de man, laat daarom je manicure sets bedrukken met jouw logo! Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten ontvang je van ons een vrijblijvende offerte/voorstel! De opdruk van jullie logo maakt van de manicure pedicure set hét relatiegeschenk voor de komend jaar!

Bedrukte manicure sets gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Manicure sets zijn populair om weg te geven. Een bedrukte manicure set is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hierboven vind je allerlei verschillende soorten manicure sets in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van een manicure set neem dan gerust contact met ons op!

Manicure sets bedrukken en personaliseren met logo

Manicure sets zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een manicure set bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een manicure set een geschikt cadeau!

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw manicure set bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een manicure set met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in manicure sets bedrukken sinds 1972