Bureauklok bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Bureauklok bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde bureauklokken, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk!  Verras juist nú je relaties met een bedrukte bureauklok als relatiegeschenk. Bureauklok bedrukken met logo?

Je wil je medewerkers of relaties een relatiegeschenk geven, en het liefst een reclameartikel dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bureauklokken zijn populair om weg te geven. Een bedrukte bureauklok is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf!

Hieronder vind je allerlei verschillende soorten bureauklokken in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van bureauklokken, neem dan gerust contact met ons op! Bureauklok bedrukken kunnen we in een paar dagen tijd. Bureauklok bedrukken kan vanaf 50 stuks. Bureauklok bedrukken we met een tampondruk, afhankelijk van jouw logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. Bureauklok bedrukken is al mogelijke vanaf 6 werkdagen.Bureauklok bedrukken met logo

Bureauklokken zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een bureauklok bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een bureauklok een geschikt cadeau! Voor jouw klanten en relaties is een bedrukte bureauklok natuurlijk altijd handig, deze kunnen ze thuis of op het bureau gebruiken.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw bureauklok bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Bureauklok bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden! Vragen.....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een bureauklok met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in bureauklokken bedrukken sinds 1972