Opvouwbare boodschappentas bedrukt en gepersonaliseerd met uw logo.

Opvouwbare boodschappentas bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde opvouwbare winkeltassen, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Verras juist nú je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde opvouwbare tas als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Ook op zoek naar een passend geschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een opvouwbare tas gepersonaliseerd met logo1 Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Opvouwbare tasjes bedrukken wij door middel van een zeefdruk. Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking. Opvouwbare tassen bedrukken met je logo kan vanaf 100 stuks.Opvouwbare tasjes bedrukken en personaliseren met logo

Nu de gratis plastic zakjes en tassen steeds meer tot het verleden gaan behoren, gaat er een nieuwe wereld open, vol van specifieke opdruk voorziene, herbruikbare opvouwbare tasjes. Wij beschikken over een enorm assortiment aan stijlen, kleuren en afmetingen, gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Allemaal bedoeld om mee te gaan winkelen of boodschappen te doen. Opvouwbare tasjes bedrukken we ook met een transferdruk, afhankelijk van het logo en aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van een opvouwbare tas hét relatiegeschenk voor jouw relaties. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte/voorstel!

Opvouwbare tasjes bedrukt als relatiegeschenk

Opvouwbare tasjes bedrukken als relatiegeschenk. Deze zijn duurzaam en dus praktisch om boodschappen mee te doen. Als jij goede klanten heb, is het natuurlijk leuk om een opvouwbare herbruikbare tasje te laten bedrukken met een logo of tekst. Als klant zijnde is er natuurlijk niets leuker dan een origineel hebbedingetje te krijgen als promotieartikel of als relatiegeschenk. Maak de opvouwbare tas geheel naar jouw wens, in jouw kleur en logo en dus jouw relatiegeschenk. Laat de klanten of relaties niet zomaar varen, met dit unieke relatiegeschenk vergeten zij jouw in ieder geval niet!

Onze top 3 opvouwbare tasjes:

Opvouwbare katoenen tasjes.
Opvouwbare tasje met rits.
Herbruikbare opvouwbare tasjes.

Bedrukte herbruikbare opvouwbare tasjes, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Bedrukte herbruikbare opvouwbare tasjes zijn het duurzaamste relatiegeschenk van vandaag. En vooral praktisch. Zeker nu er niet zomaar ergens meer tasjes in supermarkten, markten en winkels worden geven. Dus ga voor duurzaam, praktisch en mooi. Hier een zeer ruim aanbod rond de herbruikbare opvouwbare tasjes. Zoals eerder vermeld hebben we bij DéBlé verschillende soorten herbruikbare opvouwbare tasjes. We willen natuurlijk dat deze duurzaam zijn en dat ze dus praktisch zijn om boodschappen mee te doen. We hebben een groot assortiment aan herbruikbare opvouwbare tasjes. We hebben de herbruikbare opvouwbare tasjes in diverse soorten, maten en kleuren. Je hebt bij ons in ieder geval genoeg keuze.

Waarom bestel jij jouw gepersonaliseerde opvouwbare tasjes bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van gepersonaliseerde opvouwbare tasjes. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe online prijs.

Zeefdruk, transferdruk of een digitale transfer op jouw opvouwbare tasje?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking. Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Transferdruk dit is een zeefdruk of (digitale) print op een papieren label, dat speciaal is geprepareerd voor de ‘transfer’ op een object. Dit wordt met hoge temperatuur aangebracht middels een ‘hot-press’.

Digitale transfer het gewenste beeld wordt digitaal op een speciale folie afgedrukt, in een vooraf ingestelde vorm uitgesneden en vervolgens met een hittepers op het item aangebracht..

Bestel nu jouw opvouwbare tasjes als relatiegeschenk

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw opvouwbare tasjes bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons. Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Opvouwbare tasjes bedrukken informeer naar de mogelijkheden. Vragen....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een opvouwbare tasje met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in opvouwbare tasjes / herbruikbare tasjes bedrukken sinds 1972