Gepersonaliseerde geschenken bedrukken

Maak een cadeau nog persoonlijker door de naam van de ontvanger of een specifieke tekst op het product of de sleeve te plaatsen. Op deze wijze wordt het een moment en een geschenk om nooit te vergeten. Geef jij een geschenk weg, dat gepersonaliseerd kan worden, met de naam van jouw klanten of medewerkers?  Hiermee maak je het geschenk nog persoonlijker en zal zeker in de smaak vallen. Op deze manier wordt het moment en hét geschenk om nooit te vergeten. De trend en focus ligt tegenwoordig in hoge mate op de bruikbaarheid en duurzaamheid van het geschenk, en terecht. De extra waarde van het cadeau ligt in het logo en de boodschap die wordt toegevoegd. Omdat we allemaal geneigd zijn om te vergeten wie een bepaald geschenk heeft aangeboden, is het van cruciaal belang om het effect van jouw relatiegeschenk te maximaliseren. Dit is waar je aan moet denken van om jouw geschenk een onvergetelijk cadeau te maken.

Het perfecte relatiegeschenk personaliseren

Het perfecte relatiegeschenk om jouw boodschap over te brengen. Betekenisvolle, voor elke gelegenheid geschikte, duurzame en personaliseerbare geschenken die jouw merk doen opvallen. Met onze productkennis, garanderen we dat jouw geschenk van optimale kwaliteit is. Vind het cadeau dat het beste voldoet aan jouw wensen en wij zorgen voor de rest! In elke categorie staan voldoende leuke gifts en gadgets, dat je ongetwijfeld het perfecte geschenk hier tussen zult vinden, passend bij jouw gelegenheid.

Jouw relatiegeschenken kunnen op de volgende technieken gepersonaliseerd worden:

Digitaaldruk: deze technologie print een digitaal beeld, zoals bijvoorbeeld een foto, direct op het product. De techniek is zeer geschikt voor kleinere oplages, personalisatie en bijvoorbeeld prototypes. Digitaal printen heeft geen set-up tijd, waardoor snelle levering mogelijk is.

Doming: is een techniek waarbij diverse materialen, veelal zelfklevend, van een glasheldere coating worden voorzien. Tijdens het doming proces zorgt een druppelvormige harsachtige laag (epoxyhars) voor een 3-D lenseffect en geeft het tevens diepte en helderheid aan kleuren.

Borduren: deze technologie benadrukt het logo met elegantie: het logo wordt geborduurd op de oppervlakte van het object. De borduring kan toegepast worden op vlakke oppervlakten (zoals kleding) en onregelmatige oppervlakten (zoals caps, rugtassen, tassen, etc.).

C02 Gravure: deze techniek maakt gebruik van een laserstraal om tekst, logo’s of tekeningen te graveren op het product. Het kan uitstekend worden toegepast op houten oppervlakken.

Laser gravure: bij deze techniek wordt een laserstraal gebruikt om tekst, logo’s of tekeningen te graveren op de oppervlakte van een object. Meestal wordt het gebruikt op metaal, maar het geeft ook uitstekende resultaten op hout of plastic.

Wat als er meer te zeggen is rond een gelegenheid die bij een relatiegeschenk hoort? Kies dan voor een full colour sleeve.

Sleeve & verras: een gepersonaliseerde sleeve verhoogt de waarde van een product en biedt des te meer de kans om een bedrijfs- of evenementenboodschap te benadrukken! Het verspreiden van jouw boodschap was nog nooit zo makkelijk! Met een full colour sleeve verpakking, kunnen wij een aantal producten uit ons assortiment jouw eigen cadeau maken. Deze sleeve wordt full colour bedrukt. Op deze wijze, creëer jij zo jouw eigen unieke stijlvolle en onvergetelijke verpakking. Maak van jouw relatiegeschenk een origineel cadeau! De verpakking maakt het pas écht af!

Een aantal van de bovenstaande artikelen kunnen gepersonaliseerd worden met een hoes/sleeve in eigen ontwerp. Het is een eenvoudig proces dat een product tot een uniek promotioneel cadeau kan maken. En omdat er op de sleeve/hoes meer ruimte is dan op het product zelf, past er meer op dan alleen logo: een bedrijfsboodschap, een persoonlijk woord... Dus veel mogelijkheden om deze optie optimaal te gebruiken!