DéBlé

Coffee Pen pennen

vanaf
€0,32
adviesprijs €0,32 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: W0754020

Coffee Pen pennen

WoW! Een balpen gemaakt van koffiedik. Na het zetten van koffie blijft er koffiedik over. Hiervan is dit product gemaakt. Deze milieuvriendelijke balpen met fraaie clip bestaat uit 40% koffiedik en 60% kunststof. Keuze uit blauwe of zwarte inkt.
Druktechniek (meest gekozen): tampondruk
Drukformaat: 50 x 6
Materiaal: koffiedik
Drukpositie (meest gekozen): op voorzijde houder.

Hier zijn drie redenen waarom bedrukte balpennen een uitstekende keuze zijn als relatiegeschenk:

  1. Praktisch: Balpennen zijn een praktisch cadeau en worden dagelijks gebruikt op kantoor, thuis of onderweg. Een bedrukte balpen met uw bedrijfsnaam of logo erop zorgt ervoor dat uw merk dagelijks onder de aandacht komt van de ontvanger en anderen.

  2. Betaalbaar: Balpennen zijn een relatief goedkoop relatiegeschenk en daarom ideaal voor bedrijven met een klein budget. U kunt bedrukte balpennen in grote hoeveelheden bestellen tegen een lage prijs en ze zijn nog steeds effectief in het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf.

  3. Effectieve marketing: Door het bedrukken van uw bedrijfsnaam, logo of boodschap op de balpennen, creëert u een effectieve marketing tool. Het helpt uw bedrijf om op te vallen en in het geheugen van uw klanten, medewerkers of zakenpartners te blijven hangen. Bovendien kunnen bedrukte balpennen worden doorgegeven aan anderen, waardoor uw merk nog meer exposure krijgt.

 Bekijk het hele overzicht van "Pennen bedrukken"