Bidons bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Bidons bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde bidons en andere drinkware, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! 

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Bidons bedrukken met je logo? Koop en verras juist nú je klanten en personeel met een gepersonaliseerde bidon als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Bidons bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de fles heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Ook zeefdrukken behoort tot de mogelijkheden, we kunnen dan vaak groter/breder drukken dit noemt men ook wel een rond zeefdruk. De opdruk maakt van een bidon hét relatiegeschenk voor jouw relaties of personeel.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2


Bidons bedrukken als relatiegeschenk

Wie kent de bidon niet, de voetballertjes op zaterdag of het fietsclubje? Maar je kan de bidon voor vele doeleinden gebruiken, ook de "niet-sporters" kan je een plezier doen met een bidon. En wat is er nu leuker om jouw relaties te verrassen met een sportieve bedrukte bidon. Hieronder vind je allerlei verschillende soorten bidons in verschillende prijsklasse. Bidons bedrukken we met een zeefdruk of tampondruk of met een gepersonaliseerde full colour sleeve, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de bidons hét relatiegeschenk voor komende lente en zomer.

 

Dit zeggen onze relaties over onze werkwijze en bidons

DéBlé relatiegeschenken is meer dan een prettige partner, ze denken goed mee, komen snel met voorstellen en werken transparant. Het assortiment is voldoende groot, zodat er voor elke gelegenheid een gepast item te kiezen valt. What you see is what you get en wat je besteld wordt snel geleverd en de kwaliteit is goed. Het contact is persoonlijk wat door mij als enorm prettig wordt ervaren. Dit is voor mij de reden om altijd als eerste bij Nick en Manuela aan te kloppen.

Patric Vosbeek
Senior Procesmanager Depot Venlo
PostNL Pakketten

Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte! Het is mogelijk om bidons te drukken in een paar dagen tijd. Ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor jouw klanten? Geef dan een drinkfles als relatiegeschenk! Bidons worden zowel bij het sporten als onderweg gebruikt. Sporten wordt zowel door jong als oud beoefend waardoor deze onmisbaar zijn voor iedereen! Om tijdens inspanning optimaal te kunnen presteren is het noodzakelijk dat er genoeg gedronken wordt. Om hier grote en onhandige flessen voor te gebruiken is natuurlijk niet logisch maar daarentegen zijn sportbeker hiervoor ideaal! Daarom is een bidon een functioneel geschenk en zal het product langer bewaard en gebruikt worden door jouw klant.

Gepersonaliseerde bidons als relatiegeschenk.

Maak reclame in de sportschool of bij je vereniging met bidon met logo! Zo ziet iedereen jouw boodschap tijdens het sporten of onderweg op de fiets. Bidons kunnen worden gebruikt om een bedrijf in de picture te zetten. Bidons met bedrukking zijn zeer populaire relatiegeschenken. Ze worden veel gebruikt in de sport, bijvoorbeeld door wielrenners en bij voetbalwedstrijden. Een sterke reclametool bij elke slok – door een grote drukformaat op de bidons, als promotieartikel garandeert, dat jouw logo of slogan niet over het hoofd wordt gezien. Bidons laten bedrukken is logisch voor bedrijven uit alle sectoren: met een grote keuze aan bidons is het geschikt voor elke doelgroep relatiegeschenk! Maar natuurlijk is een bidon als relatiegeschenk ook handig voor jouw relaties die een stukje gaan wandelen of fietsen. Bidons met logo of tekst zijn handige en persoonlijke geschenken. Voor welke kiest jij?


Meest voorkomende materiaal soorten:
 Bidons van Tritan™ (BPA free, duurzaam, blijft helder zonder barstjes, breukbestendig).
✓ Aluminium bidons (oersterk kan dus tegen een stootje, geschikt voor gravure).
Eastman tritaan (100% BPA-vrij, oersterk, trendy).

Voordelen van bidons:
Levertijd vanaf 6 werkdagen.
Bedrukken van 1 kleur tot full-colour.
Goedkoop (lees betaalbaar :-) promotiemiddel.
Kleine oplage v.a. 50 stuks.Bedrukte bidons met uw bedrijfslogo.

Zowel in een sportbedrijf of welk andere branche dan ook, zijn bedrukte bidons een zeer praktisch en veelzijdig relatiegeschenk dat mensen van alle leeftijden ten goede kan komen. Zowel op het werk als in de sportschool zijn bidons handig, zodat jouw doelgroepen kunnen beginnen met energie en doorzettingsvermogen. Een beetje verfrissing tussendoor geeft je nieuwe kracht en is uitermate belangrijk voor het bevorderen van concentratie. Laat jouw klanten hun concentratie opfrissen met behulp van jouw relatiegeschenk, een bedrukte bidon en bij elke slok met jouw bedrijf nadenken. Maar niet alleen in de sport zijn de ergonomisch gevormde bidons te gebruiken. Ze zijn ook ideaal voor uitstapjes om drankjes koud te houden. Beslis over deze bruikbare relatiegeschenk van praktische aard en je zal de dankbaarheid van jouw doelgroepen voelen!

Bidons personaliseren uw naam.

Wij (Manuela of Nick) helpen je graag persoonlijk en met 49 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis, producten en druktechnieken, denken met je mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van de bidons, drinkbussen of sportbekers. Ook met een gepersonaliseerde full colour sleeve, geeft net die extra uitstraling, aan de bidon die jouw klanten of werknemers ontvangen. Snelle reactie en accuraat, je hoeft bij ons geen dagen te wachten op jouw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor de scherpe online prijs.

Zeefdruk of een transferdruk op jouw bidon?

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.

Transferdruk is een veel gebruikte bedrukkingstechniek op promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Dit gebeurt door middel van zeeframen. Per kleur wordt het logo (of een gedeelte) op het tranfserpapier gedrukt. Dit gaat kleur voor kleur. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product.

Gefeliciteerd als u een nieuwe bidon heeft ontvangen!
Hieronder vindt u een aantal handige tips om optimaal gebruik te maken van uw bidon.
• Vóórdat u uw bidon in gebruik neemt dient u deze zorgvuldig uit te spoelen
• Alleen wassen met de hand. U kunt uw bidon schoonmaken met (warm) water en afwasmiddel. Goed naspoelen met (warm) water.
• U kunt vóór gebruik voorverwarmen met warm water of koelen met koud water om een optimale werking te garanderen.
• Pas op met het vullen van uw bidon : hete vloeistoffen veroorzaken brandwonden.
• Controleer zorgvuldig of uw bidon goed afgesloten is zodat deze niet lekt, niet alle bidons zijn namelijk 100% lekvrij.
• Uw bidon is niet geschikt voor de afwasmachine.
• Wanneer u uw drinkfles langdurig niet heeft gebruikt spoel deze dan met warm water om, zodat achtergebleven resten of geuren verdwijnen.
• Bewaar uw fles met het deksel eraf.
• Niet geschikt voor magnetron en oven.
• Niet geschikt om in te vriezen.
• Bewaar geen ijs of koolzuurhoudende vloeistof  hierdoor kan het deksel met grote kracht losraken.
• Gebruik geen bijtende, zuurhoudende of vloeistoffen die bleek bevatten. 
• Laat na sluiten de deksel uitlekken.

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw bidons bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen.....stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag jouw vragen over onze ruime collectie bidons/drinkflessen.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in bidons bedrukken sinds 1972