Bidons bedrukken met logo

Bidons bedrukken we met een zeefdruk of tampondruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de bidons hét relatiegeschenk voor komende lente en zomer. Wie kent de bidon niet, de voetballertjes op zaterdag of het fietsclubje? Maar u kunt de bidon voor vele doeleinden gebruiken, ook de "niet-sporters" kunt u een plezier doen met een bidon. En wat is er nu leuker om uw relaties te verrassen met een sportieve bedrukte bidon. Hieronder vind je allerlei verschillende soorten bidons in verschillende prijsklassen.

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2

Bidons bedrukken

Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen 30 min. een vrijblijvende offerte! Het is mogelijk om bidons te drukken in een paar dagen tijd. Ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor jouw klanten? Geef dan een bidon als relatiegeschenk! Bidons worden zowel bij het sporten als onderweg gebruikt. Sporten wordt zowel door jong als oud beoefend waardoor deze onmisbaar zijn voor iedereen! Omdat een bidon een functioneel geschenk is, zal het product langer bewaard en gebruikt worden door jouw klant.

 

Bidons laten bedrukken met logo

Maak reclame in de sportschool of bij je vereniging met bidon met logo! Zo ziet iedereen jouw boodschap tijdens het sporten of onderweg op de fiets. Bidons kunnen worden gebruikt om een bedrijf in de picture te zetten. Bidons met bedrukking zijn zeer populaire relatiegeschenken. Ze worden veel gebruikt in de sport, bijvoorbeeld door wielrenners en bij voetbalwedstrijden. Maar natuurlijk is een bidon als relatiegeschenk ook handig voor jouw relaties die een stukje gaan wandelen of fietsen. Bidons met logo of tekst zijn handige en persoonlijke geschenken. Voor welke kiest u?


Meest voorkomende materiaal soorten:
Tritan™ (BPA free, duurzaam, blijft helder zonder barstjes, breukbestendig).
✓ Aluminium (oersterk kan dus tegen een stootje, geschikt voor gravure).
Eastman tritaan(100% BPA-vrij, oersterk, trendy).

Voordelen van bidons:
Levertijd vanaf 6 werkdagen.
Bedrukken van 1 kleur tot full-color.
Goedkoop (lees betaalbaar :-) promotiemiddel.
Kleine oplage v.a. 50 stuks.

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw bidon bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Bidons bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden.