Thermosbekers bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

U bent geïnteresseerd in bedrukte thermomokken. Thermomokken zijn een populaire keuze als relatiegeschenk of promotional item, omdat ze praktisch en duurzaam zijn. Ik kan u informatie geven over beschikbare materialen, afmetingen, druktechnieken en de mogelijkheden voor personalisatie. Laat mij weten of u specifieke eisen heeft voor de thermomokken, zoals bijvoorbeeld een bepaalde afmeting, materiaal, kleur of bedruktechniek, en ik zal u helpen met de beste oplossing. Thermomokken met opdruk van uw logo zijn een populair en duurzaam relatiegeschenk, omdat ze lang meegaan en vaak gebruikt worden. Ze houden dranken warm of koud en zijn gemakkelijk mee te nemen naar kantoor of onderweg. Bovendien zijn er veel opties beschikbaar voor custom branding, zoals bedrukking op de voorzijde, rondom bedrukt of lasergravure, waardoor ze een effectief manier zijn om uw merk of bedrijf te promoten

Pagina 11 van 11
Pagina 11 van 11
Ook al op zoek naar een passend relatiegeschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een thermo mok gepersonaliseerd met logo! De opdruk van het logo maakt van de thermomok of beker hét relatiegeschenk voor het komend jaar voor jouw klanten of personeel. Metalen thermobekers zijn natuurlijk ook te bedrukken, maar ze zijn vaak ook geschikt om te graveren. Dit doen we met een diamant gravure, dit geeft een nette en verzorgde uitstraling. Graveren hoeft niet perse duurder te zijn als bedrukken, mail ons gerust...

Thermosbeker bedrukken als relatiegeschenk

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte! Thermosbekers laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks. Ben je op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor jouw klanten? Geef dan een thermosbeker als relatiegeschenk! Thermomok worden zowel bij het sporten als onderweg gebruikt. Sporten wordt zowel door jong als oud beoefend waardoor deze onmisbaar zijn voor iedereen! Omdat een thermos beker een functioneel geschenk is, zal het product langer bewaard en gebruikt worden door jouw klant. Een thermomok bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een thermomok een geschikt cadeau!

Voor- en nadelen thermosbekers / thermomokken:
Er zijn lekvrije bekers (dit staat per mok aangegeven ) 
Niet alle mokken kunnen in de vaatwasser, informeer!
Van RVS tot BPA-vrij AS kunststof 
 Gepersonaliseerd full colour Sleeve

 

Thermosbeker bedrukt met naam als relatiegeschenk

Gepersonaliseerde thermosbeker.

De meeste mensen zijn tegenwoordig erg mobiel en vaak op reis. Onderweg heb je natuurlijk wel eens behoefte aan een lekker warm drankje. Maar als je altijd onderweg je koffie en thee moet kopen, ben je zo een hoop geld kwijt! Bovendien kun je het niet overal een warm drankje kopen. Een bedrukte thermosbeker biedt daarvoor de uitkomst. Met een handige thermosfles, thermosbeker of thermosmok kun je onderweg gegarandeerd van een warme (of koude) drank genieten. Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Laat dan jouw thermosbeker bedrukken met een logo, tekst of slogan. Natuurlijk bedrukken we ook thermosflessen en themomokken. Zo zullen jouw relaties nog vaak aan je denken, als ze onderweg, in de auto of trein, van een heerlijk kopje koffie of chocolademelk genieten!Meeste verkocht inhoud (in millimeters):

250 millimeter (35%)
300 millimeter (30%)
400 millimeter (25%)
200 millimeter (10%)
 

Bedrukte thermosbeker met uw logo.

Verras jouw klanten nu met hun eigen thermo mok met de slogan van je bedrijf. Of geef dit geschenk aan je werknemers als dank voor hun inzet!. Wij bedrukken zowel thermosbekers of thermomokken, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Heb je binnenkort een bedrijfsfeest? Of zoek je een persoonlijk geschenk voor in een cadeau pakket? Dan is een thermosbeker niet alleen een leuk, maar ook een praktisch geschenk. Er zijn zelf testrapporten leverbaar over bepaalde thermosbekers, hoe lang deze warm blijven en dergelijke. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl.

Lees meer

Gefeliciteerd als u een nieuwe thermo mok heeft ontvangen!
Hieronder vindt u een aantal handige tips om optimaal gebruik te maken van uw nieuwe thermo mok.
• Vóórdat u uw thermomok in gebruik neemt dient u deze zorgvuldig schoon te maken.
• Alleen wassen met de hand. U kunt uw mok schoonmaken met (warm) water en afwasmiddel. Goed naspoelen met (warm) water.
• U kunt uw mok vóór gebruik voorverwarmen met warm water of koelen met koud water om een optimale werking te garanderen.
• Pas op met het vullen van uw thermomok : hete vloeistoffen veroorzaken brandwonden.
• Controleer zorgvuldig of uw thermosfles en/of mok goed afgesloten is zodat deze niet lekt Draai deksel of sluiting niet te stevig aan.
• Uw mok is niet geschikt voor de afwasmachine.
• Wanneer u uw mok langdurig niet heeft gebruikt spoel deze dan met warm water om, zodat achtergebleven resten of geuren verdwijnen.
• Bewaar uw mok met het deksel eraf.
• Indien gevuld met hete vloeistoffen buiten bereik van kinderen bewaren.
• Niet geschikt voor magnetron en oven.
• Niet geschikt om in te vriezen.
• Bewaar geen ijs of koolzuurhoudende vloeistof in uw thermosfles en/of mok, hierdoor kan het deksel met grote kracht losraken.
• Gebruik geen bijtende, zuurhoudende of vloeistoffen die bleek bevatten.
• Laat na sluiten de deksel uitlekken.

Thermosbekers personaliseren uw logo.

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw thermosbeker bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals thermosbekers met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in thermosbeker/mok bedrukken sinds 1972