Waterflessen bedrukken met logo

Waterflessen bedrukken met logo is op dit moment echt van deze tijd en trendy, omdat deze duurzaam zijn en lang meegaan en zo het plastic probleem te verminderen. Waterflessen met bedrukking zijn op dit moment een zeer populair relatiegeschenk. Een waterfles is handig voor tijdens het vergaderen, werk of tijdens de lunchpauze wandeling met collega’s. 

Reactie van een van onze gewaardeerde relatie`s, Dhr. Buskes bedankt!

Enkele jaren geleden heb ik de organisatie van de finale declamatiewedstrijd voor de kinderen van de basisscholen Veldeke Limburg opgepakt en de kinderen krijgen dan een leuk cadeautje mee. Tijdens mijn zakelijke leven had ik al goede contacten met Déblé en Nick en Manuela en dat was voor mij dan ook ‘n gemakkelijke keuze om weer naar Déblé te gaan. Het is altijd lastig om iets voor kinderen te vinden maar met de hulp en adviezen van Déblé lukt dit iedere keer weer.

We krijgen dan enkele ideeën aangereikt waar we onze keuze uit kunnen maken. De reactietijd en service is prima en de gemaakte afspraken worden goed nagekomen en geven al ideeën en mogelijkheden voor het komende jaar. Groet H. Buskes (Veldeke Limburg)

Pagina 1 van 8
Pagina 1 van 8

 

Waterflessen als relatiegeschenk bedrukken

Zit je in een vergadering of loop je mee met een wandel 4-daagse, dan zorgt een waterfles bij de hand voor een goede dorstlesser. Of je nu kiest voor een opvouwbare waterfles, waterfles met fruit infuser of een alu waterfles op deze manier wordt jouw bedrijf geassocieerd met verkoeling op elk moment van de dag. Ideaal voor golfverenigingen, sportclubs en natuurlijk ook voor de medewerkers op kantoor.


Waterflessen worden de afgelopen jaren steeds vaker ingezet om het drinken van kraanwater te stimuleren en het plastic afval van PET flessen tegen te gaan. Kies dan evt. ook voor een mooie stalen waterfles, een sportfles, misschien zelfs een dubbelwandige fles. Deze hebben we ook in alle soorten en maten, dus keuze genoeg! Waterflessen met logo kan al vanaf 6 werkdagen. Waterflessen bedrukken we met een zeefdruk of tampondruk, afhankelijk van het logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de waterflessen hét relatiegeschenk voor komende lente en zomer. Waterflessen met je logo kunnen we leveren vanaf 25 stuks.

Meest voorkomende waterflessen:
Opvouwbare waterfles (handig en eenvoudig weer op te vouwen).
Geïsoleerde drinkfles (houdt de dranken lekker koel of warm).
Waterfles met infuser (maak op deze manier een fruitdrankje).
Sportfles bedrukken (handig met een drink tuit). 

Bedrukte waterflessen met logo

Bedrukte waterflessen met logo als relatiegeschenk zijn leverbaar in de verschillende maten 0,4 liter, 0,5 liter en zelfs in 0,6 liter met een opklapbare drinktuit of een schroefdop. Met deze bedrukte waterflesjes blijft geen enkele keel droog. Originele waterflessen met een logo en gepersonaliseerde full colour sleeve zijn echte blikvangers bij elke vergadering en elk op evenement / festivals. Maak nu ook verfrissende reclame of lekkere promotie met onze waterflesjes. De waterflesjes zijn ideaal om weg te geven aan jouw relaties op een beurs of als aandenken van de opening van je zaak. Waterflesjes met logo zijn een perfecte manier voor goede naambekendheid en een lekker en verfrissend relatiegeschenk, waarmee je je klanten zeker op kunt trakteren. Wij kunnen de waterflessen op verschillende manieren bedrukken, vraag naar mogelijkheden.


Meest voorkomende materialen:
Tritan drinkflessen® ( duurzaam, onbreekbaar en krasvast )
Aluminium ( licht, ideaal voor buiten activiteiten)
100% lekvrij ( handig mee te nemen in de auto of handtas )
BPA vrije drinkflessen ( bevat geen chemische grondstoffen )

 

Waarom besteld u waterflessen bij DéBlé Venlo?

Wij (Manuela of Nick) helpen u persoonlijk en met 45 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotie branche hebben we veel kennis in huis; producten en druktechnieken, denken met u mee als het gaat om de keuze van druktechniek en keuze van de flessen. Ook met een gepersonaliseerde full colour sleeve, geeft net die extra uitstraling, aan de waterflesje die jouw klanten of werknemers ontvangen. Maak jouw waterfles extra persoonlijk door een specifieke tekst of logo op de sleeve te plaatsen. Op deze wijze wordt het geefmoment en het relatiegeschenk om nooit te vergeten. Snelle reactie en accuraat, u hoeft bij ons geen dagen te wachten op uw vraag. Wij zijn geen grote organisatie en dat maakt dat we vaak scherper kunnen aanbieden dan de meeste aanbieders.
Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan voor de scherpe online prijs.

 

Tampondruk of zeefdruk op uw waterflesjes?

Tampondruk is een druktechniek waarmee bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. De gewenste bedrukking wordt door middel van een film overgebracht op een metalen cliché. Dit cliché wordt geplaatst in de tampondrukmachine en wordt continu van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op van het cliché en drukt dit vervolgens af op het relatiegeschenk.

Zeefdrukken is een druktechniek waarbij een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal over een raamwerk wordt gespannen. Donkere vlakken op de film blijven op het zeefdrukraam open (fijne gaatjes) waardoor inkt kan lopen, precies van de gewenste bedrukking.

Het aanbrengen van een gezeefdrukte bedrukking op relatiegeschenken geschiedt door speciale drukinkt op het zeefdrukraam aan te brengen en de inkt vervolgens door middel van een rakel uit te smeren. Het te bedrukken relatiegeschenk of promotieartikel wordt vlak onder het zeefdrukraam geplaatst, zodat de bedrukking rechtstreeks op het relatiegeschenk kan worden gedrukt.


Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw waterfles bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Waterflesjes bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden. Vragen...stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden graag u vragen over onze ruime collectie waterflessen.