Waterflessen bedrukken met uw logo

Waterflessen bedrukken we met een zeefdruk of tampondruk, afhankelijk van uw logo of bedrijfsnaam en het aantal drukkleuren. De opdruk van jullie logo maakt van de waterflessen hét relatiegeschenk voor komende lente en zomer. Waterflessen met je logo kunnen we leveren vanaf 50 stuks. inhoud en laat jouw perfecte waterflesje. Maak ook iets bijzonders van jouw bedrukte waterflesjes voor je relaties of klanten. Kies dan evt. ook  voor een mooie stalen waterfles, een sportfles, misschien zelfs een dubbelwandige fles. Deze hebben we ook in alle soorten en maten, dus keuze genoeg! Waterflessen bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen.

Pagina 4 van 8
Pagina 4 van 8

 

Waterflessen als relatiegeschenk bedrukken

Het aantal en de opdruk bepalen de prijs, binnen een paar minuten een vrijblijvende offerte! Waterflessen laten bedrukken met je logo kan vanaf 50 stuks.

Zit je in een vergadering of loop je mee met een wandel 4-daagse, dan zorgt een waterfles bij de hand voor een goede dorstlesser. Of je nu kiest voor een opvouwbare waterfles, waterfles met fruit infuser of een alu waterfles op deze manier wordt jouw bedrijf geassocieerd met verkoeling op elk moment van de dag. Ideaal voor golfverenigingen, sportclubs en natuurlijk ook voor de medewerkers op kantoor.

Meest voorkomende waterflessen:
Opvouwbare waterfles ( handig en eenvoudig weer op te vouwen )
Alu waterfles ( houdt de dranken lekker koel of warm )
Waterfles met infuser ( maak op deze manier een fruitdrankje )
Sportfles ( handig met een drink tuit )

Waterflessen laten bedrukken met logo

Maak nu ook verfrissende reclame of lekkere promotie met onze waterflesjes. De waterflesjes zijn ideaal om weg te geven aan jouw relaties op een beurs of als aandenken van de opening van je zaak. Waterflesjes met logo zijn een perfecte manier voor goede naambekendheid en een lekker en verfrissend relatiegeschenk, waarmee je je klanten zeker op kunt trakteren. Wij kunnen de waterflessen op verschillende manieren bedrukken, vraag naar mogelijkheden.

Meest voorkomende materialen:
Tritan® ( duurzaam, onbreekbaar en krasvast )
Aluminium ( licht, ideaal voor buiten activiteiten)
100% lekvrij ( handig mee te nemen in de auto of handtas )
BPA vrij ( bevat geen chemische grondstoffen )

Bestel nu jouw relatiegeschenken

Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw waterfles bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Waterflessen bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden.