Duurzame relatiegeschenken

Duurzame geschenken bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde duurzame geschenken, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Juist nu een leuk relatiegeschenk voor klanten of relaties uitzoeken, om jouw waardering of fijne samenwerking te uiten. Als je echt wil opvallen, geef dan juist nu een persoonlijk geschenk! Ga ook voor duurzaam en geef hiermee een voorbeeld wat je uit wil stralen.

Pagina 22 van 35
Pagina 22 van 35


Duurzame relatiegeschenken bedrukken en personaliseren met logo

Hoe beloon jij dit jaar je collega’s of relaties? Maak een persoonlijke verbinding, met een gepersonaliseerd geschenk. In een op maat gemaakte verpakking, met een persoonlijke notitie of brief. Het belang om weer echt contact te maken met onze collega’s, dierbaren en relaties is nog nooit zo duidelijk geweest. Met een klein bedankje door het hele jaar door, als bedrijf zijnde, uit je hiermee de waardering naar je zakelijke partners of medewerkers, voor een goede start van het nieuwe bedrijfsjaar.

Bedrukte populaire relatiegeschenken, gepersonaliseerd met logo

Je wilt jouw klanten een beetje meer aandacht geven met een gepersonaliseerd relatiegeschenk of dat je baas jouw de opdracht heeft gegeven om geschenken voor zijn werknemers te organiseren? Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde relatiegeschenken voor klanten, zakenpartners en werknemers, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het vinden van het juiste geschenk voor jouw! Ecologische producten zijn reclamematerialen waarmee met name waarden zoals duurzaamheid, milieubewustzijn, sociale betrokkenheid of de wil om te innoveren goed kunnen worden gecommuniceerd. Duurzame weggevertjes van deze categorie zijn afkomstig van een milieuvriendelijke productie, bestaan ​​uit natuurlijke materialen of zijn biologisch afbreekbaar. Een ecologisch relatiegeschenk is nu de trend en profiteer ervan en versterk het positieve reclame-effect bij jouw klanten/medewerkers, ook met het bedrukken van ecologische promotieartikelen met een individuele logo of reclameslogan.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Onze duurzame relatiegeschenken bedrukken met logo vind je in alle soorten en maten. Van tassen van biologisch katoen tot 100% recyclebare PET drinkflessen. Ben je geïnteresseerd in duurzame gadgets of heb je liever een duurzaam relatiegeschenk van hout, tarwestro, kurk of hennep? Compleet natuurlijk en duurzaam geschenken gemaakt van 100% hennep. Hennep is een van de oudste en ecovriendelijke textielmaterialen. Het wordt gemaakt van vezels van de snelgroeiende cannabisplant. Deze is resistent voor ongedierte en groeit zonder gebruik van pesticides of kunstmest. Dat maakt hennep tot een 100% organsch gewas en is daarom zeer milieuvriendelijk. Het productieproces van de hennepvezels is zeer duurzaam in vergelijking met andere organsche vezels en is tevens 100% recyclebaar. Maak het jezelf gemakkelijk en selecteer jouw keuze op onze website. Heb je vragen, wij helpen je graag verder….

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw duurzame geschenken bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons. Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Duurzame geschenken bedrukken kan vanaf 6 werkdagen, informeer naar de mogelijkheden! Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een duurzaam geschenk met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in duurzame relatiegeschenken bedrukken sinds 1972