Lippenbalsem bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Lippenbalsem bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde lippenbalsem, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk!  Verras juist nú, je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde lippenbalsem als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën.

Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Lippenbalsem bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel.Ook op zoek naar een passend relatiegeschenk voor personeel of relaties? Denk eens aan een lippenbalsem gepersonaliseerd met logo! Lippenbalsem bedrukken doe je bij DéBlé Venlo! Heb je schrale lippen gekregen van de koud of van de warme zon? Smeer er dan een laagje lippenbalsem op! Zo zal je er geen last meer van hebben.... Vaak gebeurt dit in de winter en in de zomer, doordat het weer veranderd kunnen jouw lippen schraal worden.

In de winter is de oorzaak kou en in de zomer de felle warme zon. Laten we onze lippen dan maar goed verzorgen, je geef zo een goedkoop relatiegeschenk of premium weg, laat daarom je lippenbalsem bedrukken met jouw logo! De opdruk van jullie logo maakt van de lippenbalsem hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Reactie van een van onze gewaardeerde relatie`s, Petra bedankt!

"Twee jaar geleden de opening van mijn praktijk heb ik lippenbalsem met logo bij Manuela en Nick besteld. De lippenbalsem wordt erg gewaardeerd door onze patienten. Deze zijn erg goed bevallen en dit jaar heb ik opnieuw een bestelling geplaatst. Het directe en persoonlijke contact is erg prettig en de bestelling was snel in huis. Voor een volgende bestelling zal ik zeker weer bij hun gaan aankloppen. Vriendelijke groet, Petra Statema" Lippenbalsem laten bedrukken

Wanneer gebruik je lippenbalsem? Wanneer je lippen schraal zijn geworden door de kou of door de zon. Daarom zijn er diverse soorten lippenbalsems. Wanneer je bijvoorbeeld gaat skiën heb je namelijk een lippenbalsem nodig met UV-filters, anders verbranden je lippen. Ook jouw zakenrelaties zullen soms last hebben van schrale lippen, ook zij willen graag verzorgde lippen hebben. Dan komt dat even mooi uit! Geef daarom jouw relaties een lippenbalsem bedrukt met jouw logo van je schoonheidssalon, dit is een goedkope manier van reclame maken en vergroot zo je naamsbekendheid. Zij zullen dit zeer zeker weten te waarderen.

 

Lippenbalsem met logo als weggevertjes

Vooral in het herfst en winter is verzorging van de lippen met lippenbalsem een ​​must. De balsem houdt de lippen vochtig en beschermt ze tegen het gure weer. Daarom gebruiken veel mensen een Labello-lippenbalsem of een ander cosmetisch product om de lippen meerdere keren per dag te beschermen. Dus waarom geen logo op de lipstickverpakkingen en verspreid je je als cadeaus voor klanten voor de volgende promotieactie. De lippenbalsem zijn perfecte en originele ambassadeurs voor buitenevenementen in de lente, herfst en winter of voor gevoelige lippen en het hele jaar door van toepassing. 

 

Lippenbalsem met opdruk

Lippenbalsem is gemaakt van een harde zalf of was die meestal in de vorm van lippenstift of in een doosje wordt verkocht. Lippenbalsem wordt overal verkocht dus niet alleen bij drogisterijen maar ook bij supermarkten. Wist je dat de lippen als eerste uitdrogen van het hele lichaam? Dit komt omdat je lippen maar een heel dun laagje huid hebben. Daarom is het verstandig uw lippen goed te verzorgen. Dus een extra verzorging dat zorgt voor 'mond-tot-mond' reclame. De lippenbalsem is met name leuk voor organisaties uit de gezondheidszorg of schoonheidssalons. Jouw bedrukte lippenbalsem zullen het altijd goed op beurzen, evenementen of open dagen doen. Al onze cosmetica is dermatologisch getest.


Voordelen van onze lippenbalsem:
Handige stick: gemakkelijk in gebruik
Gegarandeerd dierproefvrij: productinformatiedossier opgesteld
Dermatologisch getest: volgens de CPNP norm

Wanneer gebruikt u lippenbalsem? Wanneer uw lippen schraal zijn geworden door de kou of door de zon. Daarom zijn er diverse soorten lippenbalsems. Wanneer u bijvoorbeeld gaat skiën heeft u namelijk een lippenbalsem nodig met UV-filters, anders verbranden uw lippen.

Lippenbalsem is gemaakt van een harde zalf of was die meestal in de vorm van lippenstift of in een doosje wordt verkocht. Lippenbalsem wordt overal verkocht dus niet alleen bij drogisterijen maar ook bij supermarkten.

Wist u dat de lippen als eerste uitdrogen van het hele lichaam? Dit komt omdat uw lippen maar een heel dun laagje huid hebben. Daarom is het verstandig uw lippen goed te verzorgen. Wanneer het weer veranderd worden uw lippen namelijk erg gevoelig. Ze worden rood en voelen wat branderig aan, dan is het toch tijd om ze even te gaan verzorgen.

Ook jouw zakenrelaties zullen soms last hebben van schrale lippen, ook zij willen graag verzorgde lippen hebben. Dan komt dat even mooi uit! U zou jouw zakelijke relaties lippenbalsem kunnen met een logo of tekst daar op. Zij zullen dit zeer zeker weten te waarderen.

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw lippenbalsem bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij werken graag met je samen en zien jouw bestelling graag tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Vragen....Stuur gerust een mailtje, Manuela of Ik (Nick) beantwoorden al jouw vragen over onze relatiegeschenken zoals een lippenbalsem met opdruk.

Wij garanderen: ✓ PERSOONLIJK advies door Manuela en Nick ✓ Gunstige prijzen! ✓ Gratis drukproef ✓ Achteraf betalen ✓ Snelle levering! ✓ Spoed levering op aanvraag! ✓ Specialist in lippenbalsem bedrukken sinds 1972