DéBlé

Connect 6-in-1 snellaadkabel van 45 W van RCS gerecycleerd aluminium - 124345

vanaf
€7,28
adviesprijs €7,28 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: 12434590

Connect 6-in-1 snellaadkabel van RCS gerecycleerd aluminium

De 45 W Connect-kabel voor snel opladen en gegevensoverdracht met een elegante behuizing van gerecycled aluminium en RPET-vlechtwerk biedt meerdere oplaadoplossingen: Type-C- en USB-A-ingang en Type-C/iOS/Micro USB-uitgang. Dankzij al deze aansluitingen kun je met deze kabel de meeste smartphones, camera's, powerbanks, oordopjes en zelfs notebooks met Type-C opladen (tot 45 W). De kabel heeft een maximaal uitgangsvermogen van 2,25 A. De kabellengte is 25 cm. Geleverd in een doos van 100% gerecycled kraftpapier met een kleurrijke sticker.
Materiaal: recycled tpe, recycled aluminium
Afmeting: 25 x 1 cm
Druktechniek (meest gekozen): lasergraveren
Drukpositie (meest gekozen):voorzijde
Drukformaat (meest gekozen): 15 x 25 mm

Dit is een duurzaam relatiegeschenk, gemaakt van gerecycled aluminium, wat minder energie kost dan het produceren van aluminium uit grondstoffen.

Heb je vragen over het bedrukken over deze 6-in1 snellaadkabel van 45 W van RCS gerecycleerd aluminium? Manuela en Nick helpen je graag verder.

Het vermindert ook de hoeveelheid afval op stortplaatsen en draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen met als doel de uitstoot van broeikasgassen te beperken.

Bekijk het hele overzicht van "Computer gadgets"