Calculator bedrukken met uw logo, gepersonaliseerd

Calculator bedrukken? We helpen je graag verder met functionele gepersonaliseerde calculators, die waarde creëren voor de gever en waardering van de ontvanger. Juist in 2023 zijn relaties je belangrijkste geschenk! Verras juist nú je relaties met een bedrukte calculator als relatiegeschenk. Calculator bedrukken met logo? Je wil je medewerkers of relaties een reclameartikel geven, en het liefst een relatiegeschenk dat leuk, origineel en ook binnen je budget past dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Calculators zijn populair om weg te geven. Een bedrukte calculator is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hieronder vind je allerlei verschillende soorten calculators in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo. Heb je vragen over het bedrukken van calculators, neem dan gerust contact met ons op!Bedrukte calculator, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Calculators zijn hét perfecte relatiegeschenk voor jouw zakelijke relaties, ze zijn nuttig en functioneel en hebben een zakelijke uitstraling. Een calculator bedrukt met een logo zorgt op een effectieve manier voor het verhogen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf of instelling. Ook bij kleine aantallen is een calculator een geschikt cadeau! Voor jouw klanten en relaties is een bedrukte calculator natuurlijk altijd handig, deze kunnen ze thuis of op het bureau gebruiken.Calculator bedrukken kunnen we in een paar dagen tijd. Calculator bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om de rekenmachine heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van de calculator. De opdruk van jullie logo maakt van de calculator hét relatiegeschenk voor komend jaar. Calculator bedrukken kan al vanaf 6 werkdagen.

Calculator bedrukken en personaliseren met logo

Een voorbeeld van bruikbare relatiegeschenken zijn bedrukte calculators en rekenmachines. Zorg dat jouw relaties altijd op je kunnen rekenen. Een bedrukte rekenmachine of calculator maakt dit kenbaar en zal niet snel worden vergeten. Je hoeft geen wiskunde te hebben gestudeerd om te kunnen concluderen dat je met dit soort geschenken op veel winst kunt rekenen. Relatiegeschenken zijn investeringen en contact te onder houden met jouw relaties, mits ze aan de juiste doelgroep gegeven worden, altijd terug betalen. Bekijk ons volledige assortiment aan calculators en maak de juiste keuze voor jouw bedrijf.