Weerstations bedrukken

Weerstations bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú, in 2021, je relaties met een bedrukte weerstation als relatiegeschenk. Weerstations bedrukken met logo? Weerstations bedrukken we door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het weerstation heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het station. De opdruk van jullie logo maakt van de weerstations hét relatiegeschenk voor komend jaar. Weerstations zijn populair om weg te geven. Een bedrukte weerstation is een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf! Hieronder vind je allerlei verschillende soorten weerstations in verschillende prijsklassen. Wij leveren tegen scherpe prijzen en geven graag advies over de bedrukking van jouw huisstijl van je logo.Weerstations bedrukken en personaliseren met logo

Weerstations met een logo helpen om het weer en de temperaturen in de gaten te houden. Bij ons vind je praktische promotieartikelen zoals multifunctionele weerstations die met jouw individuele reclameboodschap bedrukt kunnen worden. Weerstations zijn voor alle seizoenen het ideale relatiegeschenk!

Bedrukte weerstations, gepersonaliseerd met logo hét relatiegeschenk

Met een weerstation heb je altijd de tijd en het actuele weer in beeld. Val op met een gepersonaliseerd bedrukt, hoogwaardig weerstation! Deze vorm van reclame is permanent, modern en vooral heel praktisch voor jouw relaties. Elke keer dat jouw medewerkers zeker willen weten of ze een paraplu nodig hebben of niet, of gewoon de tijd willen weten, worden ze zo aan jouw bedrijf herinnerd omdat jouw logo altijd aanwezig is . Of het nu op kantoor is of bij de klant thuis: een weerstation ziet er geweldig uit, welk model je ook kiest, hét relatiegeschenk!