Kindergeschenken bedrukken met logo

Kindergeschenken bedrukken met logo in eigen pms drukkleur? Verras juist nú (in de COVID-19 tijd) je relaties en medewerkers met een gepersonaliseerde kindergeschenk als relatiegeschenk, geef een passend geschenk wat perfect aansluit bij jouw zakelijke ideeën en komende Kerst. Deze bedrukken wij in elke gewenste PMS kleur voor het beste resultaat van het logo/ontwerp. Kindergeschenken bedrukken wij door middel van een tampondruk, met deze techniek kun je "om het artikel heen" drukken, een tampon is een flexibele "stempel" en past zich aan naar de vorm van het artikel. Ook al op zoek naar een passend Kerstgeschenk voor personeel of relatie? Denk eens aan een kindergeschenk gepersonaliseerd met logo? Relatiegeschenken voor kinderen bedrukken voor de jeugd van jouw relaties? Ja, tegenwoordig is het ook leuk om relatiegeschenken aan je relaties of klanten te geven. Je maakt namelijk niet alleen de kinderen hier mee blij maar ook de ouders. Zo verovert je twee harten met één relatiegeschenk! Kindergeschenken bedrukt met je logo of tekst zijn natuurlijk ideaal. Ook zal er overal waar dit relatiegeschenk te zien is reclame worden gemaakt voor jouw bedrijf.  Kan niet beter toch!? Kleurpotloden, jojo's, puzzels of sleutelhangers...... Relatiegeschenken kinderen kan al vanaf 6 werkdagen, vraag naar de mogelijkheden. De opdruk van jullie logo maakt van een kindergeschenk hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Pagina 3 van 9
Pagina 3 van 9


Relatiegeschenken voor kinderen laten bedrukken

Met de speciaal geselecteerde relatiegeschenk en gadgets voor kinderen verblijd je jouw relaties en hun kinderen. In ons assortiment vind je verschillende leuke en originele geschenkjes voor de kids. Denk bijvoorbeeld aan kindercrèche, kinderziekenhuizen en pannenkoekhuizen, hiermee kunnen de kleintjes hun geluk niet op als ze een leuk geschenkje krijgen. Om de kinderen bezig te houden met kleuren zijn er verschillende kleurpotloden setjes te krijgen. Of een leuk teddybeertje of kleurige jojo weggeven, hiermee vergroot zo jouw naamsbekendheid bij de ouders, dus 2 vliegen in 1 klap!

Bedrukte relatiegeschenken kinderen met logo

Kinderen zijn over het algemeen snel tevreden en kunnen zich met alles vermaken. Daarom kun je het nooit fout doen wanneer je een kind verrast met een relatiegeschenk. Of het nu nog peuters zijn of jongelui, wij van DéBlé weten er wel raad mee. Voor alle leeftijden of speciale gelegenheden bieden wij relatiegeschenken voor kinderen aan die wij voor je kunnen bedrukken met een logo of met naam. Wij hebben al meer dan 44 jaar ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken en kunnen deze kindergeschenken dan ook moeiteloos bedrukken met het juiste resultaat en wij zorgen voor de beste prijs!

Meest verkochte relatiegeschenk voor kinderen:
Geduldspelletjes ( met dit ouderwetse spelletje zijn de kinderen uren zoet )
Broodtrommel ( handig voor jong en oud )
Kinderrugzak ( leuk voor een dagje weg met de klas, goed herkenbaar )
Kleurpotloden ( als set, ook waskrijtjes en in leuke koker verkrijgbaar )
Spaarvarkentje ( voor banken of verzekeringsmaatschappijen )

Bestel nu jouw relatiegeschenken
Bestel vandaag nog snel en gemakkelijk jouw kindergeschenk voor kinderen bij DéBlé! Mocht je tijdens het bekijken van onze site onverhoopt met een vraag zitten, neem dan gerust contact op ons Wij helpen je graag verder en zien jouw bestelling tegemoet. Vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel:+31 (0)77 – 354 1483. Kindergeschenken bedrukken vraag naar jouw mogelijkheden!