DéBlé

RCS gerecycled aluminium heavy duty USB-oplaadbare zaklamp P513.93

vanaf
€38,49
adviesprijs €38,49 Excl. btw

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en hoor op korte termijn van Manuela of Nick.

Artikelnummer: P513.931

RCS gerecycled aluminium heavy duty USB-oplaadbare zaklamp

Functionele prestaties en design komen samen in deze oplaadbare 10W zaklamp gemaakt van RCS-gecertificeerd gerecycled aluminium. Het totale gerecyclede gehalte is 20% gebaseerd op het totale gewicht van het artikel. RCS-certificering zorgt voor een volledig gecertificeerde toeleveringsketen van de gerecyclede materialen. Vanwege de IP4-classificatie is deze weerbestendig en kan gemakkelijk buiten worden gebruikt. De krachtige lamp creëert tot 1500 lumen en heeft een bereik tot 800 meter. De zaklamp maakt gebruik van een oplaadbare A-klasse batterij, dus het is niet nodig om de batterijen te vervangen. Gewoon opladen via uw USB-poort en de meegeleverde RCS-gecertificeerde gerecyclede type C-kabel. De hoogwaardige lamp wordt geleverd met 5 standen, inclusief SOS-functie. De 4000 mAh-batterij maakt een gebruik tot 10 uur op één lading mogelijk en maakt ook het opladen van uw mobiele apparaten via type C mogelijk. Aluminium verliest zijn kenmerken niet in het recyclingproces en kan oneindi
Materiaal: gerecycled aluminiumlegering, pc
Afmeting: 19,1 x ø 4,4 cm
Verpakking: geschenkverpakking
Druktechniek (meest gekozen): laser gravering
Drukformaat: 50 x 12 mm

Heb je vragen om deze zaklampen te bedrukken/personaliseren?
Manuela en Nick helpen je graag verder.....!

Dit relatiegeschenk is duurzaam geproduceerd, gemaakt van gerecycled aluminium, wat minder energie kost dan het produceren van aluminium uit grondstoffen.

Ondersteun je duurzamere geschenken en geef je afgedankte aluminiummaterialen een nieuw leven. Het vermindert ook de hoeveelheid afval op stortplaatsen en draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen met als doel de uitstoot van broeikasgassen .

Bekijk het hele overzicht van "Zaklampen bedrukken"